ΗΠΑ: Αστυνομική βία στο Μέριλαντ - Χτύπησαν χωρίς λόγο με taser 19χρονο - Έντονες αντιδράσεις

ΗΠΑ: Αστυνομική βία στο Μέριλαντ - Χτύπησαν χωρίς λόγο με taser 19χρονο - Έντονες αντιδράσεις

«Γνωρίζουμε τα βίντεο των κοινωνικών δικτύων που κυκλοφορούν σχετικά με αυτό το περιστατικό», δήλωσε ο δήμος του Μέριλαντ ενώ αποκαλύφθηκε ότι οι συλλήψεις θα μπουν στο μικροσκόπιο

meriland
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο προβάλλεται ένα νέο περιστατικό αστυνομικίας βίας, αυτή τη φορά στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται η στιγμή της σύλληψης ενός νεαρού από αστυνομικούς για τη μη τήρηση των μέτρων του καπνίσματος. Πρόκειται για τον 19χρονο Brian Everett Andreson ο οποίος την ώρα που έχει σηκώσει τα χέρια του ψηλά έκανε μία κίνηση προς το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη του. Τότε δέχθηκε χτύπημα από taser και έπεσε στο έδαφος. 

Αυτόπτες μάρτυρες άρχισαν να φωνάζουν προς το μέρος των αστυνομικών. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλους τρεις νεαρούς. Οπως τόνισε το γραφείο του δήμου του Μεριλαντ οι συλλήψεις έγιναν καθώς γύρω από τους αστυνομικούς άρχισε να σχηματίζεται ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων. Όσον αφορά τους λόγους της σύλληψης αυτοί ήταν η εξύβριση, η απειλή εναντίον αστυνομικών. 


Άλλα πλάνα έδειξαν τρεις αστυνομικούς πάνω από έναν εκ των συλληφθέντων ενώ ένα άλλο βίντεο έδειχνε τη στιγμή που μεταφέρονταν οι συλληφθέντες το συγκεκεντρωμένο πλήθος να φωνάζουν στους αστυνομικούς. «Γνωρίζουμε τα βίντεο των κοινωνικών δικτύων που κυκλοφορούν σχετικά με αυτό το περιστατικό», δήλωσε ο δήμος του Μέριλαντ ενώ αποκαλύφθηκε ότι οι συλλήψεις θα τεθούν στο μικροσκόπιο.

Ειδήσεις σήμερα 

Ξεκίνησε η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στις Βρυξέλλες 

Κορωνοϊός: Στα 472 τα νέα κρούσματα - 353 οι διασωληνωμένοι, 18 θάνατοι 

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για παύση των εμβολιασμών με AstraZeneca στους κάτω των 60 ετών στην Ελλάδα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης