Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου βλέπουν ότι θα διαρκέσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊο, Γερμανοί επιστήμονες
Οι εταιρίες συνεχίζουν να αναμένουν πάνω από επτά μήνες περιορισμών
Οι γερμανικέςεπιχειρήσεις αναμένουν ότι οι περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού θα διαρκέσουν έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, αναμένοντας ότι οι δραστηριότητές τους θα εξομαλυνθούν μόνο προς τα τέλη του 2021, σύμφωνα με έρευνα που οικονομικού ινστιτούτου Ifo που δημοσιεύθηκε σήμερα.
Οι εταιρίες συνεχίζουν να αναμένουν πάνω από επτά μήνες περιορισμών στη δημόσια ζωή, με τις επιχειρήσεις τους να επιστρέφουν στην κανονικότητα μετά από 10 και πλέον μήνες, σύμφωνα με το Ifo, που σημείωσε ότι τα στοιχεία ήταν οριακά χαμηλότερα σε σχέση με τον Δεκέμβριο.
«Η αύξηση των εμβολιασμών δεν έχει ακόμα καθοριστική επίπτωση», ανέφερε σε ανακοίνωση ο Κλάους Βολράμπε, επικεφαλής των ερευνών του Ifo.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη