Δείτε βίντεο: Η Μελάνια…καλωσορίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου

Δείτε βίντεο: Η Μελάνια…καλωσορίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου

Το δέντρο, ένα «Fraser Fir» ύψους περίπου 5,5 μέτρων, παραδόθηκε σε μια πράσινη άμαξα, διακοσμημένη με στεφάνια και μια πινακίδα με κόκκινη γραμματοσειρά που έγραφε "Λευκός Οίκος Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2020"

melania
Η πρώτη Κυρία ως είθισται κάθε χρόνο αναλαμβάνει το στολισμό του Λευκού Οίκου εν όψει Χριστουγέννων. Βέβαια αυτή τη φορά φαίνεται πως θα είναι διαφορετική από τις άλλες. Όχι μονο λόγω του κορωνοϊου που αναγκάζει τις οικογένειες να γιορτάσουν με αποστάσεις, αλλά και λόγο του ότι η Μελάνια Τραμπ δεν δείχνει να το διασκεδάσει όπως τις προηγούμενες, καθώς με την αλλαγή του Έτους ο συζυγός της Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να παραδώσει την εξουσία στον εκλεγμένο Προεδρο, Τζο Μπαιντεν.

Ωστόσο για μια τελευταία φορά είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της και φαίνεται να ετοιμάζει πολλά εορταστικά σχέδια, ενώ τονίζει ότι θα το κάνει με χαρά.
Τη Δευτέρα η Μελάνια βγήκε στη Βόρεια Πύλη του Λευκού Οίκου για να  υποδεχθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα «Fraser Fir» ύψους περίπου 5,5 μέτρων από τους Dan και Bryan Trees στη Δυτική Βιρτζίνια.

First Lady Melania Trump Receives 2020 White House Christmas Tree


Το δέντρο παραδόθηκε σε μια πράσινη άμαξα, διακοσμημένη με στεφάνια και μια πινακίδα με κόκκινη γραμματοσειρά που έγραφε "Λευκός Οίκος Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2020" , ενώ έπαιζε Χριστουγεννιάτικη μουσική.


Κλείσιμο


Σε ένα tweet την Κυριακή, η κυρία Τραμπ χαρακτήρισε το φετινό δέντρο «υπέροχο».




Μάλιστα η πρώτη Κυρία εκτός από τον στολισμό έχει αναλάβει να ετοιμάσει και μια «εορταστική δεξίωση» στις 30 Νοεμβρίου στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με πρόσκληση που περιήλθε στην κατοχή του τηλεοπτικού δικτύου ABC News. Εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου δεν έχουν προς το παρόν ανταποκριθεί στο αίτημα για να σχολιάσουν τις πληροφορίες.

Την ίδια ώρα Αμερικανοί αξιωματούχοι προειδοποιούν για τις μεγάλες συναθροίσεις στο πλαίσιο της Ημέρας των Ευχαριστιών την προσεχή Πέμπτη και συστήνουν στους Αμερικανούς πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν να ταξιδέψουν για να δουν από κοντά συγγενείς, σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την εξάπλωση του κορωνοϊού και να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες, την ώρα που τα κρούσματα Covid-19 έφθασαν τα 12 εκατομμύρια το Σαββατοκύριακο.

«Θέλουμε όλοι να κατανοήσουν ότι αυτά τα εορταστικά πάρτι μπορούν να εξελιχθούν σε εστίες υπερμετάδοσης», δήλωσε ο γενικός χειρουργός Τζερόμ Άνταμς σε συνέντευξη σήμερα στο ABC News, απευθύνοντας έκκληση οι γιορτές να πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους με όσο το δυνατόν λιγότερους καλεσμένους, ενώ επικαλέστηκε για μία ακόμη φορά τις συστάσεις των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών.




«Οι συστάσεις αυτές ισχύουν για τον Λευκό Οίκο, για τους Αμερικανούς πολίτες, για όλους», τόνισε ο Άνταμς.


Ειδήσεις σήμερα

Μέσα στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»: «_πάρε ανάσα! _πας καλά, μη φοβάσαι! »

Νέο βίντεο από το κορωνοπάρτι του Βερβεσού

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στη Μάνη: «Ενώ έπαιρνε ψυχοφάρμακα είχε άδεια οπλοφορίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης