Ανάμεσα στα βασανιστήρια που υφίστανται οι φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέαείναι και η υποχρεωτική πόση νερού από ποταμό που εμπεριέχει τέφρα... πεθαμένων έγκλειστων. Οι καταδικασθέντες που υποχρεώνονται να πίνουν το συγκεκριμένο νερό βιώνουν την απόλυτη φρίκη, ενώ φυλακίστηκαν επειδή τόλμησαν να... παρακολουθήσουν ξένη σαπουνόπερα.
Η ζωή στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Chongori είναι ένα πραγματικό μαρτύριο, όπως άλλωστε έχουν αποκαλύψει άνθρωποι που πέρασαν αυτές τις βασανιστικές συνθήκες κράτησης.
Στο συγκεκριμένο σταρτόπεδο οδηγούνται όσοι παρακολούθησαν νοτιοκορετατική τηλεόραση ή εκείνοι που ασπάστηκαν τη χριστιανική θρησκεία.
Τα λόγια πρώην φυλακισμένου στο στρατόπεδο συγκέντρωσης σοκάρουν: «Κάθε Δευτέρα καίγαμε πτώματα...Αφού καίγαμε τα πτώματα, στοίβαζαμε τις στάχτες στο σημείο αποτέφρωσης. Οι στάχτες χρησιμοποιούνταν ως λίπασμα για καλλιέργεια. Όταν έβρεχε, οι στάχτες έπεφταν στο ποτάμι»...
Συγκλονίζει το γεγονός ότι τις ημέρες που δεν έβρεχε και δεν μπορούσαν να καούν εύκολα τα πτώματα, ο χώρος μύριζε αίμα.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή