«Σεισμός» στην οικογένεια Gucci: 35χρονη κληρονόμος λέει ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά!

«Σεισμός» στην οικογένεια Gucci: 35χρονη κληρονόμος λέει ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά!

Η Αλεξάντρα Ζαρίνι, εγγονή του Άλντο Γκούτσι, καταγγέλλει συγκάλυψη της κακοποίησής της από τη μητέρα της και τη γιαγιά της

gucci
«Σεισμό» έχουν προκαλέσει σε έναν από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας παγκοσμίως οι καταγγελίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και προέρχονται από ένα από τα μέλη της οικογένειας Gucci.

Σύμφωνα με το Page Six και τους New York Times, η Αλεξάντρα Ζαρίνι, 35χρονη εγγονή του Άλντο Γκούτσι (του μεγαλύτερου γιου του ιδρυτή του ομίλου, Γκούτσιο Γκούτσι) κατέθεσε μήνυση αυτήν την εβδομάδα στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η 35χρονη ισχυρίζεται ότι ο πρώην πατριός της Τζόσεφ Ράφαλο, την κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια και κατηγορεί τη μητέρα της, Πατρίτσια Γκούτσι, και τη γιαγιά της, Μπρούνα Παλόμπο, ότι είχαν ανάμιξη στη διευκόλυνση και τη συγκάλυψη της κακοποίησης.

Η Ζαρίνι υποστηρίζει πως ο Ράφαλο, σημαντικό πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας που είχε συνεργαστεί με τον Prince και τους Earth, Wind & Fire ξεκίνησε να την κακοποιεί από τα έξι της χρόνια, και πως ο εφιάλτης κράτησε μέχρι τα 22 της. Όπως εξηγεί, ξάπλωνε τακτικά γυμνός στο κρεβάτι μαζί της, την θώπευε και είχε επιχειρήσει διείσδυση μέσα της με τα χέρια του. Επίσης εξέθετε μπροστά της τα γεννητικά του όργανα και τα έτριβε πάνω στο σώμα της.

Alexandra Zarini - Statement on lawsuit - Alexandra Gucci Children's Foundation guccifoundation.org


Σύμφωνα με την 35χρονη, η μητέρα της Πατρίτσια όχι μόνο επέτρεπε την συμπεριφορά του Ράφαλο, αλλά μαζί με την Παλόμπο την απειλούσαν να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Όταν η Ζαρίνι ήταν γύρω στα 16, σύμφωνα πάντα με τα δικαστικά έγγραφα, η γιαγιά της τη ρώτησε εάν ο Ράφαλο την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Όταν εκείνη απάντησε καταφατικά, η Παλόμπο της είπε να το κρατήσει μυστικό. Η κοπέλα μίλησε τελικά και στη μητέρα της αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια, αλλά και εκείνη της είπε να σιωπήσει. Και οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τη μήνυση «προσπαθούσαν με κάθε κόστος να αποφύγουν κάτι που θεωρούσαν ότι θα εξελισσόταν σε σκάνδαλο και θα μπορούσε να αμαυρώσει το όνομα Gucci και να τους κοστίσει εκατομμύρια».

Κλείσιμο
Όπως γράφουν οι Times, η Zarini κατήγγειλε την κακοποίηση στο Αστυνομικό Τμήμα του Μπέβερλι Χιλς, κάτι που επιβεβαίωσε στην εφημερίδα εκπρόσωπος του ΑΤ, συμπληρώνοντας ότι η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή.

Η Πατρίτσια, μητέρα της καταγγέλουσας, έκανε την εξής δήλωση στους Times: «Λυπάμαι βαθιά για τον πόνο που προκάλεσε ο Τζόσεφ Ράφαλο στην Αλεξάντρα. Αυτό που της έκανε είναι ασυγχώρητο και όταν μου αποκάλυψε τα πάντα στο γραφείο του οικογενειακού μας γιατρού στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2007, ένιωσα συντετριμμένη. Αμέσως ξεκίνησα τις διαδικασίες του διαζυγίου και τις προσπάθειες να επουλωθούν οι πληγές της οικογένειάς μου μέσω ψυχολογικών συμβουλευτικών υπηρεσιών. Συντετριμμένη αισθάνομαι όμως και από τους ισχυρισμούς που διατύπωσε [η Αλεξάντρα] για εμένα και τη γιαγιά της, που είναι τελείως αναληθείς».

Ο δικηγόρος του Ράφαλο, Ρίτσαρντ Π. Κρέιν, δήλωσε στους Times πως ο πελάτης του δεν έχει ενημερωθεί ακόμα επίσημα για όσα ισχυρίζεται η 35χρονη, όμως όσα έχει ακούσει πως του προσάπτει τα «αρνείται κατηγορηματικά». «Το διάστημα που ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Αλεξάντρα, ο κ. Ράφαλο και η σύζυγός του ανησυχούσαν πολύ για την ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας και είχαν λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσουν την αστάθεια που εμφάνιζε. Προφανώς, οι προσπάθειές τους απέτυχαν», δήλωσε ο Κρέιν.

Σύμφωνα με τo Page Six, ο Κρέιν αναφέρεται πιθανώς στη χρήση κοκαϊνης και άλλων ναρκωτικών που έκανε η Ζαρίνι, και που η ίδια ισχυρίζεται στη αγωγή της ότι ενθάρρυνε ο Ράφαλο. Τελικά, με προτροπή της μητέρας της είχε μπει σε ένα κέντρο απεξάρτησης στην Τουσόν.

Η Ζαρίνι είπε στους Times ότι η μητέρα της και η γιαγιά της απείλούσαν να την αποκληρώσουν αν μιλούσε. Όπως εξηγεί, μετά την αποτοξίνωση προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά από την οικογένεια και πλέον έχει γίνει μητέρα. Παρόλο που πολλά μέλη της οικογένειά της ενδέχεται να μην της ξαναμιλήσουν μετά την αγωγή, εκείνη δεν ενδιαφέρεται, όπως τονίζει.

«Δεν με νοιάζει. Θέλω απλά να σταματήσει αυτό... Δεν θέλω να ξανασυμβεί σε κανέναν, ούτε στο παιδί μου ούτε σε οποιοδήποτε άλλο παιδί», λέει στην εφημερίδα.



Ειδήσεις σήμερα

Λέσβος: Στους δρόμους οι μετανάστες - Μπλόκα από κατοίκους

Συναγερμός στο ΑΤ Αλίμου: 14χρονος Αιγύπτιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ελέγχονται 35 αστυνομικοί

Tiger King σε Τραμπ: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση στη φυλακή, γίνε ο ήρωάς μου και σώσε με!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης