Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Αντρόγυνο και ο γιος τους πέθαναν μέσα σε 48 ώρες λόγω Covid-19

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Αντρόγυνο και ο γιος τους πέθαναν μέσα σε 48 ώρες λόγω Covid-19

Επί του παρόντος, έχουν εντοπιστεί σχεδόν 190.000 κρούσματα κορωνοϊού στο Νιου Τζέρσεϊ και σχεδόν 16.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει

coronavirus_usa
Σειρά από τραγικές οικογενειακές ιστορίες λόγω της Covid-19 έρχονται διαρκώς στην επιφάνεια από τις πρώτες ημέρες εκδήλωσης της πανδημίες σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Σε μια από αυτές, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχασε τη «μάχη» στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών με διαφορά λίγων ωρών, ενώ δυο ημέρες νωρίτερα είχε φύγει από τη ζωή και ο γιός τους, για τον ίδιο λόγο. Την είδηση έκανε γνωστή ο κυβερνήτης του Νιού Τζέρσεϊ, Φιλ Μέρφι, σε συνέντευξη Τύπου τις προηγούμενες ημέρες.

«Τρεις υπέροχες και στοργικές ψυχές της ίδιας οικογένειας, κατέληξαν μέσα σε 48 ώρες», είπε ο κυβερνήτης. «Η οικογένεια των Φρίντα είναι μία από τις χιλιάδες οικογένειες που γνώρισαν πολύ καλά τη φρικτή δύναμη αυτού του ιού», συνέχισε.

Σύμφωνα με το CNN, ο 51χρονος γιος Τζον Φρίντα πέθανε λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό, ενώ δύο ημέρες αργότερα έφυγαν από τη ζωή οι γονείς του, Λάρι και Βίκι, ηλικίας 86 και 83 ετών αντίστοιχα, αφήνοντας πίσω τους δύο αδελφούς του Τζον και έξι εγγόνια.

Επί του παρόντος, έχουν εντοπιστεί σχεδόν 190.000 κρούσματα κορωνοϊού στο Νιου Τζέρσεϊ και σχεδόν 16.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει. Συνολικά, στις Ηνωμένες Πολιτείες , περισσότεροι από 170.000 έχουν πεθάνει από την έναρξη της πανδημίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Σουηδός έχασε τη γυναίκα του και τη βρήκε στο... νοσοκομείο με κορωνοϊό

Δεν θα δέχεται κρούσματα κορωνοϊού ως τις 21 Αυγούστου το ΑΧΕΠΑ

Κικίλιας: «Η πρώτη δόση εμβολίου στην Ελλάδα στα τέλη Δεκεμβρίου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης