«Έδωσα οδηγίες στο υπουργείο Εξωτερικών, είπα ότι μπορεί να διακόψουμε τις διπλωματικές σχέσεις μας με την κυβέρνηση του Άμπου Ντάμπι ή να ανακαλέσουμε τον πρεσβευτή μας», είπε ο Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.
Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών σε μια ανακοίνωσή του τόνισε ότι η ιστορία δεν θα συγχωρέσει ποτέ την«υποκριτική συμπεριφορά» των ΗΑΕ που«πρόδωσαν τον παλαιστινιακό σκοπό».
Η συμφωνία μεταξύ ΗΑΕ και Ισραήλ αναμένεται να υπογραφεί επισήμως μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες στην Ουάσινγκτον.
Οι σχέσεις της Τουρκίας με τα ΗΑΕ είναι τεταμένες το τελευταίο διάστημα με αφορμή και τη Λιβύη, όπου στηρίζουν αντίθετες πλευρές.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.