Daily Mirror, Daily Express και «OK» απολύουν 550 εργαζόμενους
Ο βρετανικός εκδοτικός όμιλος Reach ανακοίνωσε περικοπές στις θέσεις εργασίας έπειτα από το πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού
Ο βρετανικός εκδοτικός όμιλος Reach ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει σε περικοπές 550 θέσεων εργασίας ή αλλιώς το 12% του ανθρωπίνου δυναμικού του μετά το πλήγμα που υπέστη η κυκλοφορία των εντύπων του και τα διαφημιστικά του έσοδα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο Reach, στον οποίο ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι εφημερίδες Daily Mirror, Daily Express, Daily Star και το περιοδικό OK!, ανακοίνωσε ότι κατά το δεύτερο τρίμηνο τα έσοδά του μειώθηκαν κατά 27,5%, τα έσοδα από την κυκλοφορία των έντυπων εκδόσεών του κατά 29,5% και από τις διαδικτυακές εκδόσεις κατά 14.8%.
Στον όμιλο ανήκουν επίσης και τοπικές εφημερίδες.
Οι πωλήσεις του είχαν αρχίσει να μειώνονται και πριν από την πανδημία.
Ο επικεφαλής Τζιμ Μάλεν απέδωσε την μείωση των εσόδων στην πτώση της κυκλοφορίας των εντύπων και στην πτώση των διαφημιστικών εσόδων.
"Για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις αυτές και για να επιταχύνουμε την στρατηγική μας που εστιάζει στον πελάτη ολοκληρώσαμε τα σχέδια για την μετατροπή της επιχείρησής μας και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την διαδικασία της εφαρμογής της", είπε ο Μάλεν.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους