Πομπέο: Η άρση του εμπάργκο όπλων για το Ιράν δαμόκλειος σπάθη για τη Μέση Ανατολή
Οι ΗΠΑ παρέδωσαν πρόσφατα στους 14 εταίρους τους του Συμβουλίου Ασφαλείας ένα σχέδιο απόφασης που προβλέπει απεριόριστη παράταση του εμπάργκο όπλωντο οποίο εφαρμόζεται στο Ιράν
Η άρση τον Οκτώβριο του εμπάργκο όπλων για το Ιράν θα ισοδυναμούσε με την παροχή σε αυτή τη χώρα μιας «Δαμόκλειας σπάθης για την οικονομική σταθερότητα της Μέσης Ανατολής», προειδοποίησε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.
«Αυτό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα που εξαρτώνται από σταθερές τιμές ενέργειας», διευκρίνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Οι ΗΠΑ παρέδωσαν πρόσφατα στους 14 εταίρους τους του Συμβουλίου Ασφαλείας ένα σχέδιο απόφασης που προβλέπει απεριόριστη παράταση του εμπάργκο όπλων το οποίο εφαρμόζεται στο Ιράν και εκπνέει στις 18 Οκτωβρίου.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.