Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 20 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊούστη χώρα. Από αυτά, τα 9 σχετίζονται με ταξίδια από το εξωτερικό, 4 εντοπίστηκαν στην ΠΕ Ξάνθης, 2 στην Αττική, 2 στην Καστοριά και από ένα σε Κοζάνη, Σύρο, και Λάρισα.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.409, εκ των οποίων το 54.9% αφορά άνδρες.
766 (22.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1900 (55.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 3 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 118 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και 192 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Κλείσιμο
Δείτε ΕΔΩτην ημερήσια επιδημιολογική μελέτη του ΕΟΔΥ
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.