Τι χρώμα έχει ο χειμώνας στο σπίτι σου;

Τι χρώμα έχει ο χειμώνας στο σπίτι σου;

Η νέα συλλεκτική σειρά VÄRMER της ΙΚΕΑ δίνει τον τόνο της ζεστασιάς που όλοι αναζητάμε στον προσωπικό μας χώρο 

trapezi
Συνήθως το σκανδιναβικό ύφος φημίζεται για την απλότητα και τη φίνα αισθητική που προσδίδει σε έναν χώρο. Δίνει πρακτικές λύσεις στην καθημερινή κίνηση μέσα στο σπίτι και διαμορφώνει τάσεις στη διακόσμηση, που εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο βρίσκοντας πιστούς οπαδούς.
Όμως ο μινιμαλισμός περιλαμβάνει και άλλες διαστάσεις στη φιλοσοφία του. Εκπέμπει ζεστασιά και θαλπωρή, αρκεί να επιλεχθούν τα σωστά αντικείμενα, στη σωστή διάσταση και στα αντίστοιχα χρώματα για τον κάθε χώρο.

Ένα χαλί σε θερμούς τόνους, για παράδειγμα, μπορεί να αποτελέσει μια καλή αφορμή για να καλέσουμε τους αγαπημένους ανθρώπους στο σπίτι και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά μαζί τους. Τα φωτιστικά σε ζεστούς τόνους, θα συμπληρώσουν ιδανικά την ατμόσφαιρα και θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για να ξεκινήσει μια χαλαρή συζήτηση στον καναπέ, στις πολυθρόνες και τα πουφ γύρω από το τζάκι.

PH164885
Κλείσιμο

PH164869

Αν προσθέσουμε στο σκηνικό και κεριά σε ντιζαινάτα κηροπήγια, το σπίτι μας μάλλον ενδέχεται να αποτελέσει σημείο συνάντησης…
PH164877
Από τα φιλικά και οικογενειακά σουαρέ είναι αδύνατον να λείπει το φαγητό και το συνοδευτικό ποτό/αναψυκτικό/ρόφημα. Άλλωστε πώς μπορεί να κυλήσει μια κουβέντα γύρω από ένα τραπέζι, χωρίς μικρές γαστρονομικές απολαύσεις; Ο χειμώνας είναι η καταλληλότερη εποχή για να θέσουμε σε λειτουργία την κουζίνα, να αξιοποιήσουμε δημιουργικά τη φαντασία μας και να χαρούμε τα κομψά σερβίτσια μας. Κυρίως όμως να νιώσουμε την αίσθηση ότι φροντίζουμε και περιποιούμαστε τους ανθρώπους μας με κάθε τρόπο: από το γεγονός ότι τους υποδεχόμαστε στον προσωπικό μας χώρο έως το ότι αφιερώνουμε χρόνο για να τους περιποιηθούμε με στοργή και αγάπη. Άλλωστε αυτή δεν είναι και η σημασία της έννοιας «σπίτι»;

PH164876


Δείτε τη συλλεκτική σειρά VÄRMER της ΙΚΕΑ, που σχεδιάστηκε ακριβώς για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Πάρτε ιδέες για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους δικούς ανθρώπους σε ένα σπίτι γεμάτο θαλπωρή και αξιοποιήστε αυτή την εποχή του έτους για πραγματική και ποιοτική επικοινωνία.

Από τα έπιπλα της συγκεκριμένης συλλεκτικής σειράς, εμείς ξεχωρίσαμε την πολυθρόνα σε μαύρο χρώμα, αλλά και το πουφ σε μπεζ αποχρώσεις, που προσθέτουν επιπλέον χώρο και άνεση στο σαλόνι. Τον πάγκο VÄRMER που λειτουργεί ταυτόχρονα ως επιπλέον χώρος για την άνεση των καλεσμένων, αλλά και ως έπιπλο για τα διακοσμητικά. Το χαλί VÄRMER σε θερμούς τόνους, αλλά και το καλάθι που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος για τα περιοδικά ή τα ξύλα δίπλα από το τζάκι.

PH164870
PH165084


Τα κηροπήγια για πιο χαλαρό φωτισμό και τον πολυέλαιο οροφής VÄRMER, που δίνουν μια εντυπωσιακή πινελιά στην τραπεζαρία.

Τα μπολ με τα διακριτικά σχέδια και τις κομψές γραμμές, αλλά και τις πιατέλες σερβιρίσματος σε λεπτούς σχεδιασμούς για μια νότα κομψότητας στο τραπέζι. Τις κούπες και τις κανάτες VÄRMER σε συνδυασμό με τους εκλεπτυσμένους και ταυτόχρονα πολύ πρακτικούς δίσκους σερβιρίσματος.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική σειρά VÄRMER στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr.

PH164874
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης