Πρόσκληση σε εθελοντές που θα δώσουν μαλλιά για να δημιουργηθούν περούκες για καρκινοπαθείς

Πρόσκληση σε εθελοντές που θα δώσουν μαλλιά για να δημιουργηθούν περούκες για καρκινοπαθείς

Η εκδήλωση «Pink the City 2016» του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού της Αχαΐας «Άλμα Ζωής», θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση σε εθελοντές που θα δώσουν μαλλιά για να δημιουργηθούν περούκες για καρκινοπαθείς
Η καθιερωμένη εκδήλωση Ζωής, Ελπίδας και Φωτός «Pink the City 2016» του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού της Αχαϊας «Άλμα Ζωής» θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016. Εφέτος, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ειδική ενότητα από την Πρωτοβουλία «HAIR for HELP», την κίνηση εθελοντικής προσφοράς μαλλιών η οποία υποστηρίζεται από τις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord. Η Κίνηση, ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους ογκολογικούς ασθενείς και πάσχοντες από αλωπεκία.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του συμβολικού περιπάτου μήκους 1.5 χλμ. ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ο οποίος θα ξεκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια, θα κατηφορίσει την Οδό Δημητρίου Γούναρη, θα διανύσει τον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου και από την Αγίου Νικολάου θα καταλήξει στο Μόλο της Πάτρας.

Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο και απολύτως λειτουργικό χώρο ομάδα ειδικών θα καθοδηγεί τους ενδιαφερόμενους ώστε να προσφέρουν εύκολα και γρήγορα τουλάχιστον 20 εκατοστά από τα μαλλιά τους, προκειμένου η συλλογή αυτών να γίνει με βάση τις εγκεκριμένες προδιαγραφές.

Κλείσιμο
Λόγω της ιδιαιτερότητας του σκοπού της εκδήλωσης, αλλά και της αναμενόμενης μεγάλης προσφοράς του κοινού, η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες στους χώρους του Επιστημονικού Κέντρου Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21, Πάτρα, Τηλ. 2610 424545).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης