Πέντε μήνες έπειτα από τη γραπτή δοκιμασία στην οποία συμμετείχαν, οι υποψήφιοι διοικητές νοσοκομείων ΕΣΥ ετοιμάζονται πλέον για το επόμενο στάδιο της διαδικασίας, αυτό της προφορικής συνέντευξης.
Toσήμα εκκίνησης για τις συνεντεύξειςτων υποψηφίων διοικητών των νοσοκομείων του ΕΣΥαναμένεται να δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Ενώ η λήξη δεν υπολογίζεται νωρίτερα από τον Δεκέμβριο, καθώς εκτός από τις προθεσμίες που προβλέπει ο νόμος, πχ για ενστάσεις, πρέπει να συνυπολογιστεί ο αριθμός των ημερών που θα χρειαστεί η αρμόδια επιτροπή για τις συνεντεύξεις των εκατοντάδων υποψηφίων.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.