Ελληνικό ορεινό ξενοδοχείο για δεύτερη χρονιά στην κορυφή του κόσμου!

hotelll

Το ήδη βραβευμένο ως World’s Leading Eco-Lodge 2017, Aristi Mountain Resort & Villas, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως World’s Leading Eco-Lodge 2018 στη διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awards, αποτελώντας το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο υποψήφιο για το βραβείο! Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στη Λισσαβόνα το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του ξενοδοχείου κα Στέλλα Σιδερά.

Η ποιότητα φιλοξενίας, η αισθητική και ο πράσινος χαρακτήρας του Aristi Mountain Resort & Villas έχουν πλέον ‘εδραιωθεί’ στην καρδιά του κοινού. Με βασικό πυλώνα λειτουργίας την προσφορά άριστης ποιότητας υπηρεσιών, την υψηλή αισθητική με ευαισθησία προς τον Ελληνικό φυσικό και πολιτιστικό πλούτο, καθώς και την ανάδειξη της περιοχής του Ζαγορίου σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω οργανωμένων εμπειριών, το Aristi Mountain Resort & Villas καταφέρνει να μείνει στην κορυφή προτίμησης και σεβασμού του κοινού ανά τον κόσμο.

Οι στόχοι πίσω από την ίδρυση του Aristi Mountain Resort & Villas και τη στρατηγική λειτουργίας του, εκτός από την προσφορά ποιοτικής και πολυτελούς φιλοξενίας για το κοινό που το επιλέγει από όλο τον κόσμο, βασίζονται κατ’εξοχήν σε καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της ορεινής Ελλάδας, γεγονός που το έχει εντάξει και στην ομάδα των Unique Lodges of the World του National Geographic, από το 2016. Στην ομάδα Unique Lodges of the World μετέχουν μοναδικά καταλύματα ανά τον κόσμο, τα οποία ενσαρκώνουν τις υψηλές αξίες του National Geographic και των ταξιδιωτών του.

Η παγκόσμια ανάδειξη του Aristi Mountain Resort & Villas για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάνει υπερήφανους όχι μόνο τους ανθρώπους του αλλά και ολόκληρη τη χώρα, και ενδυναμώνει το ρόλο του ως πρεσβευτή του ελληνικού ορεινού τουρισμού.

h3
h2
hotlt


Η κατάκτηση του βραβείου επετεύχθη μέσα από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε τόσο το κοινό όσο και επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού, οι οποίοι αναγνώρισαν την αφοσίωση και τη δέσμευση που δείχνει το Aristi Mountain Resort + Villas στο βιώσιμο τουρισμό και την εμπειρία φιλοξενίας που παρέχει στον επισκέπτη. Στο πλαίσιο του πράσινου χαρακτήρα, και ως ενεργό μέλος των National Geographic Unique Lodges of the World, το Aristi Mountain Resort + Villas συμμετέχει στη νέα πρωτοβουλία του National Geographic, «Πλανήτης ή Πλαστικό» που ξεκίνησε τον Μάιο του 2018. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με το παγκόσμιο πρόβλημα του πλαστικού μιας χρήσης στις θάλασσες και τους ωκεανούς, ο οποίος επιτυγχάνεται με τη δέσμευση των μελών National Geographic Unique Lodges of the World να καταργήσουν τα πλαστικά μπουκάλια και καλαμάκια μιας χρήσης μέχρι την 1η Ιουνίου 2019 και να μειώσουν τα πλαστικά μιας χρήσης σε ολόκληρο το εύρος των παροχών τους.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, κ. Βασίλης Ιωσηφίδης δήλωσε: «Η διάκριση του Aristi Mountain Resort & Villas ως World’s Leading Eco-Lodge 2018, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας έφερε μεγάλη χαρά και αποτέλεσε ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας και εμπειρίας στην ορεινή Ελλάδα! Ως μέλος των Unique Lodges of the World του National Geographic, και δεσμευμένοι στις αρχές του βιώσιμου τουρισμού, στοχεύουμε πάντα στο να συντηρούμε, να βελτιώνουμε αλλά και να προωθούμε τη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική δράση ως ιδιότητες μεγάλης σημασίας, όχι μόνο για τις επιχειρήσεις του τομέα της φιλοξενίας αλλά κάθε βιομηχανίας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, οφείλει να ακολουθεί τις αξίες του αειφόρου τουρισμού και να φροντίζει για το κοινό καλό. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν και μας στηρίζουν και μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για άριστη ποιότητα φιλοξενίας και αφοσίωση στην προστασία του κοινού μας ‘σπιτιού’ »

To Aristi Mountain Resort & Villas αποτελεί ένα σύμπλεγμα πέτρινων μονάδων, τα οποία διαθέτουν 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες, κτισμένα αμφιθεατρικά στο ομορφότερο και πιο ψηλό σημείο του γραφικού χωριού Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι, με θέα τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βίκου. Το ξενοδοχείο ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες, μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες στο ξεχωριστό ορεινό φυσικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των ευρύχωρων δωματίων και των λειτουργικών και καλαίσθητων εγκαταστάσεων. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων ενσωματώνεται αρμονικά με το περιβάλλον, με τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων υψηλής αισθητικής για την περιοχή. Ακολουθώντας το μοτίβο της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που τηρείται στα Ζαγοροχώρια, υπηρετεί όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών για χαλάρωση και σωματική ευεξία.

Εξερευνήστε τον κόσμο του Aristi Mountain Resort & Villas εδώ.


h5
h4
h6
h7


ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΘΕΙΟΣ ΤΕΟ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΞΙΖΕΙ ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ <<ΜΩΡΟ>>.

Φάνης

Συγχαρητήρια!

kyriakos

Και κάτι άλλο μάγκες. Τώρα στις γιορτές κάνουμε αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστοί. Τα δώρα που κάνουμε είναι αμφορείς με αρχαία Ελληνικά σχέδια, αντίγραφα μουσειακων αμφορεων ή ληκυθων κι άλλων αντικειμένων τα οποία είναι φτιαγμένα από εξαιρετικούς μάστορες/καλλιτέχνες. Πολλά από αυτά είναι αριθμημένα. ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβουμε ότι όταν κάποιος μάστορας φτιάχνει τέτοια αντικείμενα για 20, 30, 40 ή και 60 χρόνια είναι πραγματικά καλλιτέχνης, ίσως καλύτερος από τον αρχαίο καλλιτέχνη. Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και μπορούν να φτιάξουν τέτοια αντίγραφα, ακόμα κι αν έχουν εμπειρία μόλις 10 χρόνων. ΕΠΙΣΗΣ κάνουμε δώρα, ποτά όπως εξαιρετικά τσίπουρα (ρούμια!!!) και κρασιά παραγωγών μας. Ενδεικτικά σας λέω ότι ένα μπουκάλι κρασί που στο οινοποιείο κάνει 20€, στο εστιατόριο κάνει 80€. ΑΚΌΜΑ, οι μάστορες οι δικοί μας (χρυσοχοοι ή μοναχοί) φτιάχνουν εξαιρετικά κοσμήματα όπως μανικετοκουμπα τα οποία είναι βυζαντινής τέχνης ή επηρεασμένα από τους αρχαιότερους προγόνους μας. Όλα αυτά, ίσως να είναι λίγο ακριβά, αλλά είναι μοναδικά δώρα που δείχνουν γούστο, καλαισθησία και χαρακτήρα ανθρώπου που δεν είναι ετεροφωτος.

Δώρα ξεχωριστά

επιτέλους ένα φωτεινό μήνυμα γεμάτο νόημα, να είστε καλά να να δίνετε δημιουργικές ιδέες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

poros_pasxa_main

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, με αμέτρητες επιλογές για διαμονή, εστίαση και διασκέδαση

elven12

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών την πρωτιά στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των +20 εκατ. επιβατών, ξεπερνώντας ανταγωνισμό αεροδρομίων από το Βέλγιο, τη Δανία, τη Γερμανία, τη Νορβηγία και τη Ρωσία

6