Ναταλία Τσαβλίρη - Περικλής Βασιλόπουλος: Χρυσά κουφέτα

Ναταλία Τσαβλίρη - Περικλής Βασιλόπουλος: Χρυσά κουφέτα

Εκείνη κόρη γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, εκείνος γιος φαρμακοβιομήχανου που τώρα ασχολείται με τη ναυτιλία, είναι εδώ και τρία χρόνια μαζί και συγκαταλέγονται στα πιο αγαπημένα ζευγάρια της κοινωνικής ζωής του τόπου μας. Μέσα στο 2016, μάλιστα, ετοιμάζονται να κάνουν το πιο ευτυχισμένο βήμα της ζωής τους, πρωταγωνιστώντας σε έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους της ερχόμενης σεζόν

Ναταλία Τσαβλίρη - Περικλής Βασιλόπουλος: Χρυσά κουφέτα
Η Ναταλία Τσαβλίρη εδώ και τρία χρόνια ζει μια ήρεμη και ευτυχισμένη καθημερινότητα στο πλευρό του Περικλή Βασιλόπουλου, η οικογένεια του οποίου έχει συνδέσει το όνομά της κυρίως με επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ σήμερα ασχολείται επιτυχώς με τα ναυτιλιακά. Η Ναταλία προέρχεται από μια οικογένεια με μακρά παράδοση στη ναυτιλία. Είναι ένα από τα τρία παιδιά της Μιλένας και του Ανδρέα Τσαβλίρη, της ναυτιλιακής εταιρείας ρυμουλκών A.G. Tsavliris & Sons. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, έχοντας κληρονομήσει από τη μια τη γοητεία, τις αρχές και το class της μητέρας της και από την άλλη τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα του πατέρα της. Κορίτσι εξαιρετικά χαμηλών τόνων, με αγάπη για τη μόδα, έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές βραδιές του εξωτερικού, όπως αυτές που διοργανώνει η LifeLine.

Η Ναταλία ανήκει στους νεανικούς κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου κάνοντας παρέα με τη Μαριέττα Χανδρή, την Κάθριν Εμπειρίκου και τη Μαρκάντια Λαμπροπούλου, ενώ στην ίδια συντροφιά βρίσκεται τακτικά και ο αδελφός της Αλέξανδρος. Σπούδασε Γεμολογία στο Λονδίνο, όπου και εργάστηκε πάνω στον σχεδιασμό κοσμημάτων. Ομορφη και φινετσάτη, ξεχωρίζοντας με το στυλ της από τις κοπέλες της ηλικίας της, κέρδισε πλήθος θετικών σχολίων όταν πόζαρε πριν από έναν χρόνο στο λεύκωμα «Children of the Light» που υπέγραφε η γνωστή φωτογράφος Calliope. Μάλιστα στη συγκεκριμένη φωτογράφηση δεν δίστασε να ποζάρει φορώντας πολύτιμες δημιουργίες που σχεδίασε η ίδια. Η γνωριμία της με τον Περικλή Βασιλόπουλο έγινε μέσω κοινών φίλων του Λονδίνου. Στο πρόσωπο του γοητευτικού και πολλά υποσχόμενου στον επιχειρηματικό κύκλο Περικλή βρήκε τον άνθρωπο της ζωής της, γι’ αυτό και η πρώτη τους γνωριμία έγινε γρήγορα σχέση ζωής. Οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις τους σε εκθέσεις ζωγραφικής αλλά και σε επιλεγμένα κοσμικά events με φίλους έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες περί επικείμενου γάμου τους.


Βάση τους η Ελλάδα

Κλείσιμο
Η οικογένεια Βασιλόπουλου έχει ταυτίσει το όνομά της με τα φάρμακα και τα μεγάλα deals. Οταν η εταιρεία της η Specifar, πουλήθηκε στη Watson Pharmaceuticals (νυν Αctavis), μία από τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εμπορία και πώληση επώνυμων φαρμακευτικών προϊόντων, κάποιοι έκαναν λόγο για μια πολύ επικερδή συμφωνία, καθώς η πώληση έφερε κέρδη της τάξης των 400 εκατ. ευρώ και ποσοστά επί των κερδών για τις πωλήσεις του σκευάσματος Esomeprazole (για πεπτικές και γαστρεντερολογικές παθήσεις). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τη δεκαετία του 1960 η Specifar ήταν η πρώτη εταιρεία που διαφήμισε τα προϊόντα της στην τηλεόραση, με πρώτο και καλύτερο το Kalmol-D, την ασπιρίνη δηλαδή της εποχής εκείνης.  Οταν η οικογένεια αποχώρησε από τα φάρμακα μπήκε στον ναυτιλιακό χώρο.

Ο Περικλής Βασιλόπουλος μετά τις σπουδές του στο Λονδίνο αποδείχτηκε δυνατό μυαλό και δεν δίστασε να αναλάβει ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες. Ο ίδιος αγαπά τα ταξίδια και παρά το γεγονός ότι κινείται μεταξύ Γηραιάς Αλβιώνας και Αθήνας, μετά τον γάμο προσανατολίζεται για μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και τη Ναταλία, η οποία, όπως αποκαλύπτει το φιλικό της περιβάλλον, σχεδιάζει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Ελλάδα. «Η αγάπη τους για το Λονδίνο δεν θα πάψει να υφίσταται, γι’ αυτό και θα το επισκέπτονται όποτε προκύπτει επαγγελματικός ή κοινωνικός λόγος. Αλλωστε για ανθρώπους με τόσο διεθνή επαγγελματική δραστηριότητα η Μεγάλη Βρετανία θα αποτελεί πάντα μια δεύτερη βάση. Ομως δεν αλλάζουν με τίποτα τη ζωή στην Ελλάδα, γι’ αυτό και η μόνιμη κατοικία τους σχεδιάζουν να είναι στα γνώριμα μέρη της πατρίδας τους, στην οποία περνούν και τώρα τους περισσότερους μήνες του χρόνου», λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους.  Οσο για τον επικείμενο γάμο τους, το σίγουρο είναι ότι θα πρωταγωνιστήσει στις κοσμικές στήλες, δεδομένης της δημοσιότητας που είχε λάβει ακόμα και στον ξένο Τύπο ο γάμος της αδελφής της Mαριέλλας Τσαβλίρη με τον Σταύρο Λιβανό που είχε γίνει στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, ενώ η δεξίωση δόθηκε με όλες τις τιμές στην αίθουσα The Great Room του πολυτελούς ξενοδοχείου «Grosvenor House» στην περιοχή Park Lane.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης