Indila:Μια Γαλλίδα σταρ στη Χαλκίδα

Indila:Μια Γαλλίδα σταρ στη Χαλκίδα

Μετά το «Dernière Danse», που της χάρισε 85 εκατομμύρια views, η 29χρονη σούπερ σταρ της Γαλλίας επιστρέφει με νέα δουλειά. Και ναι,τόσο η παραγωγή όσο και τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ έγιναν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα  

Indila:Μια Γαλλίδα σταρ στη Χαλκίδα
Η Indila ξαναχτυπά. Και μάλιστα με ελληνική παντιέρα, αφού το νέο της single με τον τίτλο «SOS», το οποίο φαίνεται να ακολουθεί την τεράστια επιτυχία του «Dernière Danse» (μέσα σε τρεις μόλις μέρες από τη στιγμή που βγήκε στο Διαδίκτυο είχε πάνω από ένα εκατομμύριο θεάσεις), έχει ελληνική υπογραφή, καθώς η παραγωγή και τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ έχουν γίνει εξ ολοκλήρου στη χώρα μας. Συντελεστής της καταπληκτικής αυτής δουλειάς είναι η Stefi & Lynx Productions, η αγαπημένη ελληνική εταιρεία παραγωγής των ξένων καλλιτεχνών, μια και μέσα από το τμήμα διεθνών παραγωγών του οποίου ηγείται η παραγωγός Φαίη Κατσάρη έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να συνάψει σημαίνουσες επαγγελματικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες παραγωγής, καλλιτέχνες και σκηνοθέτες του εξωτερικού.  
Πώς όμως η Indila αποφάσισε να δώσει στη νέα της δουλειά χρώμα Ελλάδας; Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της Καρίμ Κουαρέ μόλις είχε τελειώσει στη χώρα μας -με την ίδια ακριβώς ελληνική ομάδα- το νέο βιντεοκλίπ του Φλοράν Πανί, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «Γιάννης Πουλόπουλος» της Γαλλίας. Το άρτιο αποτέλεσμα και η απήχηση που είχε η ποιότητα της δουλειάς αυτής έκανε τον Κουαρέ να προτρέψει την Indila να έρθει στη χώρα μας για τα γυρίσματα του δικού της νέου single, η οποία φυσικά ακολούθησε χωρίς δεύτερη σκέψη τη συμβουλή του. 


Κλείσιμο


Τα μοναδικά ελληνικά τοπία στα οποία έγιναν τα γυρίσματα, στη Χαλκίδα, στη Δόμβραινα, στη λίμνη Υλίκη και στο Μουρίκι έξω από τη Θήβα, έκαναν την Indila να υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει στη χώρα μας για διακοπές

Τα γυρίσματα κράτησαν τρεις ημέρες και έλαβαν χώρα στην Αθήνα, στη Χαλκίδα, στη Δόμβραινα και το Μουρίκι έξω από τη Θήβα. Τα υπέροχα τοπία της Ελλάδας αναδεικνύονται με αυτό τον τρόπο διεθνώς και αποκαλύπτουν τη δυναμική και την ποικιλομορφία της ελληνικής γης. Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος επισκεφθεί την Ελλάδα υπόσχεται να επιστρέψει. Οπως άλλωστε και η Indila. Στο τέλος των γυρισμάτων, όταν ακούστηκε η λέξη «WRAP» (που σημάνει το τέλος), όλη η ομάδα, Γάλλοι και Ελληνες, χειροκρότησαν για τη συνεργασία και αγκαλιάστηκαν μεταξύ τους. Με συγκίνηση, η Indila αποκάλυψε ότι αυτές τις μέρες αισθάνθηκε σαν να ήταν με την οικογένειά της. «Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιο επαγγελματισμό και πάθος με κανένα άλλο team που έχω συνεργαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Ελληνίδα παραγωγός της, Φαίη Κατσάρη, επίσης συγκινημένη, περιέγραψε τη νεαρή Γαλλίδα σούπερ σταρ ως έναν «πολύ σεμνό, ευαίσθητο και χαμηλού προφίλ άνθρωπο», συμπληρώνοντας: «Τόσες μέρες, με τόσα γυρίσματα μέσα στη ζέστη, ενώ τη ρωτάγαμε συνέχεια αν χρειάζεται κάτι, δεν μας ζήτησε ούτε ένα ποτήρι νερό. Πέρα από την υπέροχη φωνή της που έχει συνεπάρει όλη την Ευρώπη, είναι πολύ εργατική, τελειομανής θα έλεγα, παραμένοντας ωστόσο πάντα ευγενική. Αξίζει να πούμε ότι η ίδια έγραψε και το σενάριο του βιντεοκλίπ». 



Ενθουσιασμένη από την ομάδα παραγωγής της Stefi & Lynx Productions, η Indila απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» «στο καλύτερο team απ’ όσα έχω συνεργαστεί»

Μιλώντας με την ιδιότητα του σεναριογράφου αυτή τη φορά, η καλλιτέχνιδα δήλωσε για τη νέα της δουλειά: «Είναι ένα τραγούδι για τη θλίψη του ανθρώπου του οποίου η ζωή συνθλίβεται γιατί βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα και τον πόνο, που δεν του αφήνουν περιθώρια να ονειρεύεται πια. Ενα τραγούδι για την ηθική και συναισθηματική οδύνη και την απογοήτευση. Το τραγούδι δεν ταυτίζει τη θλίψη και τον πόνο με τη μιζέρια και την κατάθλιψη, αλλά αντιθέτως εξυμνεί το θάρρος με το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουμε ό,τι μας πονάει και το οποίο τελικά μας οδηγεί στο να καταφέρνουμε να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή ξεκινώντας από το μηδέν. Σηματοδοτεί τη μετάβασή μας στην ελευθερία. Μια νέα αρχή, στην οποία τα απλά πράγματα στη ζωή, όπως η βόλτα με έναν φίλο, είναι αρκετά για να νιώσουμε ευτυχισμένοι».  Μάλιστα τελείωσε τα λόγια της στέλνοντας με ένα μήνυμα στους Ελληνες και την Ελλάδα: «Ελλάδα, ήταν υπέροχο που σε γνώρισα! Σ’ ευχαριστώ! Θα ήθελα να σου πω κάτι: έχεις γίνει μέρος της καρδιάς μου. Ειρήνη για πάντα, Indila». 


Με μία από τις πρωταγωνίστριες του βιντεοκλίπ, την ανερχόμενη Eλληνίδα ηθοποιό Στέλλα Ερμή


Στα γυρίσματα της νέας της δουλειάς η Indila γνωρίστηκε και με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης