Νάταλι Θάνου: «Χάρη στο μωρό έμαθα να κάνω υπομονή»

Νάταλι Θάνου: «Χάρη στο μωρό έμαθα να κάνω υπομονή»

Στα 29 της, πιο όμορφη και ήρεμη από ποτέ, η Νάταλι Θάνου περιγράφει στο People όλα όσα άλλαξαν τη ζωή της. Μέσα
σε ένα χρόνο, γνώρισε τον αγαπημένο της, έκανε παιδί και παντρεύτηκε. Ο πιο μεγάλος έρωτάς της ακούει στο όνομα «Άρης».

"Θερμό χειμώνα" προβλέπει η ΑΔΕΔΥ
Νάταλι Θάνου: «Χάρη στο μωρό  έμαθα να κάνω υπομονή»
Mάιος 2012. Βουλιαγμένη.Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα, που αγγίζει 
τα 183 εκατοστά, συναντά τυχαία μια φίλη της, που περνά δίπλα της με το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο κοντοστέκεται. Γυναικείες κουβέντες. «Χαθήκαμε, τι κάνεις; Να βρεθούμε για έναν καφέ». Στο κάθισμα του συνοδηγού κάθεται ο άνθρωπος που σύντομα θα γίνει ο άντρας της ζωής της. Εκείνο το απόγευμα, βέβαια, η Νάταλι Θάνου δεν είχε ιδέα πως ο Δημήτρης Καρέλας ήθελε από καιρό να τη γνωρίσει κι αυτή 
η συνάντηση δεν ήταν εντελώς τυχαία.



Καρμικός έρωτας
«Όπως έμαθα αργότερα, ο Δημήτρης είχε εδώ και χρόνια την επιθυμία να με γνωρίσει. Εκείνη η συνάντηση με τη φίλη μου, που πέρασε με το αυτοκίνητό της και εκείνος βρισκόταν μαζί της, στάθηκε η αφορμή να συστηθούμε για πρώτη φορά. Ήταν Μάιος του 2012. Ξαναβρεθήκαμε σε κοινή παρέα έπειτα από μία εβδομάδα, ενώ γίναμε ζευγάρι το ίδιο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια των διακοπών μας στη Μύκονο. Τον λάτρεψα από την πρώτη στιγμή, γιατί είναι πραγματικός gentleman, απίστευτα ευγενικός... πραγματικός άντρας» εξομολογείται.
Κλείσιμο



Το μωρό τους δεν ήρθε καθόλου τυχαία. Ύστερα από ένα μήνα μαζί, ένιωσαν πως βρήκαν το άλλο τους μισό και θέλησαν να επισφραγίσουν τη σχέση τους με ένα παιδί. «Αισθανθήκαμε πως ήμασταν φταγμένοι ο ένας για τον άλλο. Μπορεί για κάποιους να ακουγόταν σαν μια τρελή απόφαση, αλλά το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ». Λίγες εβδομάδες μετά, το αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης ήταν θετικό. Τόσο η Νάταλι όσο και ο σύντροφός της ένιωσαν απεριόριστη συγκίνηση και ενθουσιασμό.



Η ζωή τής playmate 2007 και ποπ τραγουδίστριας άλλαξε εντελώς. Πριν από ενάμιση χρόνο ήταν στην Αμερική, στο Μαϊάμι, μόνη, ενώ οι λέξεις «παιδί» και «οικογένεια» δεν περνούσαν καν από το μυαλό της. «Στην Αμερική πήγα για διακοπές, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, γνώριζα διάφορους καλλιτέχνες με την προοπτική μιας καλής συνεργασίας. Επέστρεψα στην Ελλάδα, για να κάνω το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μου, ενώ είχα σκοπό να ξαναγυρίσω στις ΗΠΑ. Τότε, όμως, γνώρισα τον Δημήτρη και ανατράπηκαν όλα» παραδέχεται στο People.



Ομολογεί μάλιστα πως ποτέ δεν ήταν από τις γυναίκες που ονειρευόταν το εαυτό της με παιδιά ούτε τρελαινόταν όταν αντίκριζε ένα μωρό. «Η αληθινή αγάπη και η προσοχή που μου έδωσε ο Δημήτρης άλλαξαν τις σκέψεις, τα “πιστεύω” και τις επιθυμίες μου. Είναι τόσο περιποιητικός και προστατευτικός».



Η εγκυμοσύνη της Νάταλι ήταν πολύ καλή. Πήρε μόλις δεκατρία κιλά και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στο μαιευτήριο Μητέρα. «Τα νερά έσπασαν δύο εβδομάδες πριν την τελική ημερομηνία και η μόνη μου αγωνία ήταν αν θα προλάβαιναν να έρθουν εγκαίρως η μαμά και η αδελφή μου από το Βελιγράδι». Ο Δημήτρης ήταν δίπλα της μέσα στην αίθουσα τοκετού. Η Νάταλι δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που πρωτοαντίκρισε το γιο της. «Οι μαίες μού είπαν πως δεν έχουν ξαναδεί τόσο εκφραστική μαμά. Ερωτεύτηκα το γιο μου με το που τον γέννησα. Μόλις τον πρωτοαντίκρισα, με ανοιχτά τα σκούρα μπλε ματάκια του, τον λάτρεψα αμέσως».



Η μητέρα της Νάταλι Θάνου, Λιλιάνα, που ζει στο Βελιγράδι, από τότε που γεννήθηκε o μικρός Άρης εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, για να είναι κοντά στην κόρη της. «Η μητέρα μου βοηθάει πάρα πολύ. Είναι αφοσιωμένη σε μένα αλλά και στον Άρη. Μόνο γι’ αυτό ζει» εξομολογείται η Νάταλι στο People.



Modern Family
Δύο φορές έφτιαξε η Νάταλι βαλίτσες και φόρτωσε καρότσι και μωρουδιακό εξοπλισμό στο οικογενειακό αυτοκίνητο και δύο φορές... ξεφόρτωσε, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει το καλοκαίρι στην πόλη. «Είναι πολύ μωράκι ακόμη. Οπότε αποφασίσαμε να μείνουμε στην Αθήνα, για να μην το ταλαιπωρήσουμε» εξηγεί η Νάταλι, που πέρασε το καλοκαίρι στη Βουλιαγμένη, όπου ζουν. Λίγο πριν έρθει το μωρό, η Νάταλι παντρεύτηκε τον Δημήτρη με πολιτικό γάμο, ενώ το ζευγάρι σκοπεύει σύντομα να κάνει και θρησκευτικό. Στη συγκεκριμένη φάση της ζωής της, η καριέρα της δεν είναι προτεραιότητα, παρόλο που το κομμάτι της «Party in Mykonos» όλο το καλοκαίρι ήταν Νο1 στην MTV list. «Έχω δουλέψει πολλά χρόνια. Έτσι, τώρα αισθάνομαι όμορφα που ξεκουράζομαι και δίνω όλη μου την προσοχή στο μωρό. Υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις από παραγωγούς στη Σερβία, αλλά, προς το παρόν δεν με απασχολεί» δηλώνει, ξεκαθαρίζοντας πως ο μικρός Άρης σήμερα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της.



Η πιο δύσκολη στιγμή

Το 2008 ένα δυσάρεστο γεγονός έφερε θλίψη στη δεμένη σαν γροθιά οικογένεια της Νάταλι. Ο πατέρας της, μετά από μια σοβαρή εγχείρηση, έφυγε από τη ζωή. «Οι γονείς μου είχαν λατρεία ο ένας για τον άλλο. Ο μπαμπάς μου ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. Πίστευε σε μένα και πάντα ενθάρρυνε και εμένα και την αδελφή μου και μας στήριζε σε ό,τι θέλαμε να κάνουμε. Μας είχε διδάδει τις αξίες αυτής της ζωής. Ήταν καθηγητής ιστορίας, πολύ χαρισματικός άνθρωπος».



Στη γέφυρα της ομορφιάς

Όταν η Νάταλι Θάνου κέρδισε τα Playmate το 2007, ήταν μόλις 23 ετών. Πώς αντέδρασαν οι γονείς της, όταν τους ανακοίνωσε πως θα πήγαινε στο διαγωνισμό; «Δεν γνώριζαν τι ακριβώς ήταν. Ήξεραν πως είναι καλλιστεία, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Όταν όμως βγήκα πρώτη, χάρηκαν για μένα. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί» λέει, εξηγώντας πως είχαν εμπιστοσύνη στο χαρακτήρα της και ποτέ δεν φοβήθηκαν ότι αυτή η δουλειά μπορεί να την παρασύρει.

Το μάθημα που της δίδαξε 
ο γιος της
Η Νάταλι, μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννα, έχει επανέλθει στα κιλά της. «Έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Δεν κάνω καθόλου διατροφή. Τρώω τα πάντα. Πίτσες, ψωμί, γλυκά! Όταν θέλω, βέβαια, να είμαι τελείως στεγνή, προτιμώ ψητό κοτόπουλο και μπρόκολο, αλλά τώρα δεν με απασχολεί καθόλου. Με βοήθησε, όμως, που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έκανα γιόγκα, έπινα πολύ νερό και περπατούσα» επισημαίνει στο People. Στην καλύτερη φάση της ζωής της, παραδέχεται πως η μητρότητα έχει επιδράσει θετικά στο χαρακτήρα της. «Μεγαλώνω κι εγώ μαζί με τον Άρη. Χάρη στο γιο μου έμαθα την αξία της υπομονής. Πιο πριν ήμουν απίστευτα ανυπόμονος άνθρωπος. Είναι μαγικό τελικά πώς ένα μωρό μπορεί να σε αλλάξει!».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης