Τότεναμ: Amazon και Nike κοντράρονται για το όνομα του γηπέδου προσφέροντας πολλά λεφτά
Το νέο γήπεδο της Τότεναμ, ο πιο σύγχρονος ποδοσφαιρικός ναός της Ευρώπης, παραμένει χωρίς... όνομα, αλλά πλέον γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο εταιριών με τους Σπερς να ετοιμάζονται για προτάσεις πολλών εκατομμυρίων
Από τη πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του αναφέρεται με το... παλιομοδίτικο «Tottenham Hotspur Stadium». Ένα πραγματικό στολίδι που κόστισε 1 δισεκατομμύριο λίρες και ήδη οι Σπερς έχουν αρχίσει να κάνουν απόσβεση της τρομερής επένδυσης τους, ωστόσο παραμένει ανοικτό και το θέμα της ονοματοδοσίας.
Όχι για πολύ ακόμη καθώς οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι η εκτίμηση του προέδρου του συλλόγου Ντάνιελ Λίβι για μια συμφωνία η οποία θα αποφέρει την επόμενη δεκαετία μίνιμουμ 250 εκατ. λίρες είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί σύντομα.
Κι αυτό γιατί στο κόλπο για τα... βαφτίσια έχουν μπει δύο εταιρίες κολοσσοί όπως είναι η Amazon και η Nike.
Η πρώτη συνεργάζεται με την Τότεναμ από πέρσι για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα αφορά τον σύλλογο, η δεύτερη είναι ο επίσημης προμηθευτής αθλητικού υλικού και αμφότερες θέλουν να πάρουν το όνομα του γηπέδου πληρώνοντας αδρά.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.