Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Η Τότεναμ πήρε πίσω την απόφαση για τους υπαλλήλους της

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Η Τότεναμ πήρε πίσω την απόφαση για τους υπαλλήλους της

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς ήταν η πρώτη ομάδα που το έκανε, η Τότεναμ ακύρωσε την απόφαση της για μειώσεις μισθών και υποχρεωτική άδεια σε μέρος των υπαλλήλων της

Spurs2
Στις 31 Μαρτίου οι «Σπερς» είχαν ανακοινώσει ότι θα υπάρξει μείωση 20% σε 550 υπαλλήλους τους προκειμένου να «προστατεύσουμε την εργασία τους», προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις καθώς την περασμένη σεζόν είχε παρουσιάσει κέρδη 60 εκατ. λιρών.

Ακόμη κι οι οπαδοί της Τότεναμ εξέφρασαν τη διαφωνία τους γι' αυτή την απόφαση του Ντάνιελ Λίβι (πρόεδρος) ο οποίος ενώ δεν έδειχνε καμία διάθεση για να την ανακαλέσει το έκανε σήμερα!

«Λυπούμαστε και μετανιώνουμε για τον προβληματισμό που προκαλέσαμε σε μια δύσκολη περίοδο. Είμαστε σίγουροι ότι οι οπαδοί μας σε σύντομο χρονικό διάστημα με όλα αυτά που θα κάνουμε στο γήπεδο μας, θα αισθάνονται περήφανοι για το σύλλογο μας», δήλωσε ο Λίβι ενώ στην επίσημη ανακοίνωση τους οι Σπερς τόνισαν ότι μόνο τα μέλη του ΔΣ θα δεχθούν μειώσεις.

Η Τότεναμ έγινε η δεύτερη ομάδα που πήρε πίσω μια τέτοια απόφαση καθώς είχε προηγηθεί η Λίβερπουλ, ενώ όσον αφορά τις ενέργειες των Σπερς η πρώτη που έγινε γνωστή ήταν η μετατροπή μέρος των εγκαταστάσεων του γηπέδου για τη φιλοξενία μελών του Εθνικού συστήματος υγείας.


Ειδήσεις σήμερα:

Η «καυτή» Γιουλίγια Εφίμοβα δείχνει πως προπονούνται οι κολυμβητές στις ημέρες του κορωνοϊού

Ο Ολισαντέμπε έγινε μάνατζερ και ψάχνει... λαβράκια στην Αφρική

Κασάμι: «Θέλω να συνεχίσω στη Σιόν – Στην Ελλάδα με ακολουθούσαν οπαδοί της ΑΕΚ τρεις ημέρες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης