Κορωνοϊός – Serie A: Ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα μόνο όταν θα υπάρχει εμβόλιο

Κορωνοϊός – Serie A: Ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα μόνο όταν θα υπάρχει εμβόλιο

Η γραμματέας του ιταλικού υπουργείου υγείας, Σάντρα Τζάμπα, θεωρεί απίθανο να γίνουν αγώνες τον Μάιο και βλέπει ξανά γεμάτα γήπεδα μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

SERIE1
Το ντιμπέιτ για την επανέναρξη (ή όχι) της Serie A, στην σκιά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καλά κρατεί στην Ιταλία, με παράγοντες του ποδοσφαίρου να θέλουν να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα και επιστήμονες να συμβουλεύουν το αντίθετο, προς το παρόν τουλάχιστον.

Μετά τον διευθυντή του τμήματος μεταδοτικών ασθενειών του ανώτατου ινστιτούτου υγείας, Τζιοβάνι Ρέτσα, πήρε σειρά η Σάντρα Τζάμπα, γραμματέας του υπουργείου υγείας, η οποία υποστήριξε ότι «βλέπω πολύ δύσκολο να επιστρέψει το ποδόσφαιρο και δεν θεωρώ προτεραιότητα αυτό το ντιμπέιτ: Πιστεύω ότι μπορούμε να απαρνηθούμε τον αθλητισμό για ακόμα ένα μήνα».

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Σάντρα Τζάμπα, «ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα μόνο όταν θα είναι απόλυτα ασφαλής και αυτό θα γίνει όταν θα υπάρχει εμβόλιο κατά του ιού Covid-19. Δεν θεωρώ καταστροφικό να περιμένουμε ακόμα έναν μήνα. Αν μετά οι σύλλογοι θεωρούν ότι μπορούν να οργανωθούν αγώνες, θα αξιολογηθούν οι προτάσεις. Εγώ θα έλεγα όχι, αλλά δεν θα πάρω εγώ την απόφαση».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλιο κορωνοϊού: Μην το περιμένετε πριν από 12 μήνες λέει ο ΠΟΥ

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Έκπτωση 40% για τα ενοίκια των φοιτητών - 800 ευρώ σε περισσότερους εργαζόμενους

Bloomberg, Wall Street Journal και Guardian: Τα εύσημα στην Ελλάδα για τη νίκη επί του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης