Κορωνοϊός - Serie A: Η Μπρέσια αρνείται να ξαναπαίξει φέτος
Με μια ανακοίνωση που απευθυνόταν κυρίως στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, για τους οποίους εξετάζεται έκπτωση 25% αν ανανεώσουν, ηΜπρέσια αποσαφήνισε τη θέση της σχετικά με την ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20
Στην πραγματικότητα, η Μπρέσια είναι μια από τις επαρχίες που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού.
«Η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι μια υπόθεση που ο σύλλογος θα ήθελε να αποφύγει, σεβόμενος τη θλιβερή πραγματικότητα στην Μπρέσια», σημειώνεται.
Ένας πόνος που κατά την ομάδα του Μάσιμο Τσελίνο θα πρέπει να γίνεται σεβαστός, με το να μην επιστρέψει στο γήπεδο. Και να μην ολοκληρώσει, κατά συνέπεια, μια σεζόν, στην οποία η αναστολή βρήκε το συγκρότημα του Ντιέγκο Λόπεθ στην τελευταία θέση, 9 βαθμούς μακριά από τη ζώνη ασφαλείας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.