Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε στον αγώνα ανάμεσα στην Real Madriz και την Juventus Managua στο πρωτάθλημα της Νικαράγουα.
Συγκεκριμένα, στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι σκόραραν διαμορφώνοντας το 2-0, ωστόσο η απόφαση του διαιτητή φαίνεται να μην βρήκε σύμφωνη την φιλοξενούμενη ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές της Real Madriz παραπονέθηκαν για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ της Juventus Managua , με τον ρέφερι του ματς να παραμένει ανένδοτος στην απόφαση του. Αυτή η εξέλιξη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την οργή τους με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν το παιχνίδι στην μέση, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη