Κορωνοϊός στο ΝΒΑ: Αναστέλλεται η σεζόν - Οργή για τον Γάλλο σέντερ Ρούντι Γκομπέρ

Κορωνοϊός στο ΝΒΑ: Αναστέλλεται η σεζόν - Οργή για τον Γάλλο σέντερ Ρούντι Γκομπέρ

O σέντερ των Τζαζ έκανε πλάκα πριν από λίγες ημέρες πιάνοντας όλα τα μικρόφωνα σε συνέντευξη τύπου

gobert-nba
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το ΝΒΑ μετά την ταυτοποίηση ως επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού του Γάλλου σέντερ των Γιούτα Τζαζ  Ρούντι Γκομπέρ.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε, μάλιστα, την αναστολή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο μέχρι νεωτέρας.

Ο παίκτης των Τζαζ μάλιστα πριν λίγες ημέρες έκανε πλάκα στους δημοσιογράφους πιάνοντας όλα τα μικρόφωνα, θέλοντας να δείξει πως ο συγκεκριμένος ιός δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό.

Κλείσιμο


Δυστυχώς, έκανε λάθος, καθώς πλέον ένα ολόκληρο πρωτάθλημα αναβλήθηκε επειδή ο ίδιος ήταν θετικός στον COVID-19. Το ακόμα πιο άσχημο είναι πως ο ιός μπορεί να είναι στον οργανισμό για 14 ημέρες. Στο συγκεκριμένο διάστημα ο Γκομπέρ αντιμετώπισε ούτε λίγο ούτε πολύ, 80 αντιπάλους, που θα πρέπει όλοι να εξεταστούν προκειμένου να φανεί αν έχουν και αυτοί προσβληθεί.



Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, έχουν μπει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους οι μπασκετμπολίστες όλων των ομάδων με τις οποίες έπαιξαν οι Τζαζ τις τελευταίες ημέρες - Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νιού Γιορκ Νικς, Μπόστον Σέλτικς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Τορόντο Ράπτορς.

Όσο για τον Γκομπέρ φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση σύμφωνα με τον Γάλλο γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ Εβάν Φουρνιέ. «Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Ρούντι. Είναι καλά. Ας μην πανικοβαλόμαστε» έγραψε στο Twitter.



Σημειώνεται ότι απομένει περίπου ένα 20% των αγώνων της κανονικής περιόδου με τα πλέι οφ του ΝΒΑ να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 18 Απριλίου χωρίς κανείς αυτή τη στιγμή να μπορεί να διαβεβαιώσει ότι αυτό θα συμβεί κανονικά.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός, NBA: Αναστέλλεται όλη η σεζόν μέχρι νεοτέρας

Κορωνοϊός, Τραμπ: Στοπ σε όλες τις πτήσεις από Ευρώπη σε ΗΠΑ

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Διακόπτεται το πρωτάθλημα της Serie A

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης