Ρεάλ Μαδρίτης: Υποψήφιος για αντι-Ρονάλντο ο Χάαλαντ

Ρεάλ Μαδρίτης: Υποψήφιος για αντι-Ρονάλντο ο Χάαλαντ

Στην Ρεάλ λείπουν τα 50 γκολ που πετύχαινε κάθε σεζόν ο Ρονάλντο και στη Μαδρίτη σκέφτονται ότι ο Χάαλαντ είναι ο παίκτης που θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει

HAALANT
Η Ρεάλ Μαδρίτης -είτε το παραδέχεται ή όχι- της λείπει αγωνιστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Από την στιγμή που έφυγε για την Ιταλία και την Γιουβέντους η «βασίλισσα» δεν βρήκε επάξιο αντικαταστάτη.

Ο Αζάρ με τους τραυματισμούς του δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες στην πρώτη σεζόν του στην Ισπανία. Ο Βινίσιους από την άλλη, παρότι νέος έχει την προοπτική να καταφέρει σπουδαία πράγματα, όμως πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματα του. Από την άλλη, ο Μπενζεμά ποτέ δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει τα νούμερα του Πορτογάλου.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος την φετινή σεζόν έχει ήδη φτάσει τα 40 γκολ (με τη Σάλτσμπουργκ και την Ντόρτμουντ) και έχει προοπτική να εξελιχθεί σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή είναι ο Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ έχει μετατραπεί σε... μηχανή των γκολ για όποια ομάδα αγωνίζεται και η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει θέσει ως πρώτο στόχο για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης