«Amorgos Trail Challenge»: Εκεί που το βουνό συναντά τη θάλασσα

«Amorgos Trail Challenge»: Εκεί που το βουνό συναντά τη θάλασσα

 Το διήμερο 16-17 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό το 4ο “Amorgos Trail Challenge” - Ένας αγώνας τρεξίματος με τρεις διαδρομές

amo0
Υπάρχουν αγώνες trail που πηγαίνεις απλώς για να τους τρέξεις ή να τους περπατήσεις, Υπάρχει και το “Amorgos Trail Challenge” που πηγαίνεις για να το ζήσεις. Το διήμερο 16-17 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό το 4ο “Amorgos Trail Challenge”. Ένας αγώνας με τρεις διαδρομές.

Ο Φυσιολατρικός-Περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Αμοργού, οργανώνουν ένα υπέροχο δρομικό ταξίδι εκεί που το βουνό συναντά τη θάλασσα. Οι εγγραφές άνοιξαν και θα μείνουν ανοιχτές έως τις 2 Μαΐου 2020.

« Η Αμοργός δεν είναι μόνο καλοκαίρι. “Amorgos Trail Challenge” αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση για το νησί μας, που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια και να δοκιμάσουν την αντοχή τους σε μια θέα αιγαιοπελαγίτικη που κόβει την ανάσα. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα τοπία, εικόνες, αλλά και να αντιμετωπίσουν καινούριες προκλήσεις. To “Amorgos Trail Challenge” δεν απευθύνεται μόνο σε δρομείς αλλά σε όλη την οικογένεια μέσα από τις παράλληλες δράσεις πολιτισμού και γαστρονομίας. Η Αμοργός σας περιμένει να την βάλετε στην καρδιά σας» δηλώνει ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος.

Επιλέξτε διαδρομή:
– 19χλμ Εκκίνηση από το Μοναστήρι Χοζοβιώτισσας με τερματισμό στην παραλία της Αιγιάλης
– 7,5 χλμ Γύρος της Αιγιάλης
– σε συνδυασμό με το μοναδικό Spike ή αλλιώς κατάκτηση κορυφής της νησίδας Νικουριά.

Amorgos-Trail-Challenge-Poster
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης