Ο Σεμέδο ζήτησε συγγνώμη από το ball boy: Δεν υπάρχει δικαιολογία για ό,τι έκανα
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδομετά από την αποβολή στο ματς με τον ΟΦΗ απολογήθηκε και δημόσια μέσω instagram για τη απερίσκεπτη ενέργειά του
Έγινε το κεντρικό πρόσωπο, μετά την αποβολή του στο Γεντί Κουλέ. Ο Ρούμπεν Σεμέδο, με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε από το διαιτητή Μανούχο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, θα χάσει την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο μεγαλόσωμος στόπερ του Ολυμπιακούαρκετή ώρα μετά το ματς ζήτησε συγγνώμημε ανάρτησή του στο Instagram, όπου έγραφε:
«Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και από το παιδί για την κακή συμπεριφορά μου. Τίποτα δεν δικαιολογεί αυτήν την πράξη. Συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτήν την καλή νίκη».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.