Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 1-0: «Καθάρισε» με το δεξί ο Μέσι (βίντεο)

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 1-0: «Καθάρισε» με το δεξί ο Μέσι (βίντεο)

Ντεμπούτο του νέου προπονητή στον πάγκο - Οι Καταλανοί είχαν όρεξη και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ, ωστόσο θα μπορούσαν να είχαν έρθει και ισοπαλία, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι

22151455
Η Μπαρτσελόνα άλλαξε προπονητή, αλλά όποιος και να κάθεται στον πάγκο της, η λύση πάντα θα έρχεται από τον Μέσι, ο οποίος καθάρισε για το 1-0 επί της Γρανάδα.

Η πρεμιέρα του Κίκε Σετιέν δεν είχε το θέαμα και τον εντυπωσιασμό που ο ίδιος ενδεχομένως θα ήθελε. Η Μπαρτσελόνα είδε διάθεση, έβγαλε συνδυασμούς, μα είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και ξεκάθαρο κενό στη μεγάλη περιοχή. Ο Μέσι σε ρόλο “false 9”, ο Γκριεζμάν να ψάχνεται σε όλο το παιχνίδι και αρκετά θετικά και άλλα τόσα αρνητικά συμπεράσματα να βγαίνουν κόντρα στη Γρανάδα. Ωστόσο, η λύση ήρθε και πάλι από τον ηγέτη της ομάδας, ο οποίος έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Γρανάδα αμυνόταν μαζικά, είχε όμως και δοκάρι με τον Ετεκί (66'). Η Μπάρτσα βρήκε το νικητήριο γκολ, όταν της βγήκε ένας τέλειος συνδυασμός. Ο Μέσι (76') ξεκίνησε την ενέργεια, Γκριεζμάν και Βιδάλ έκαναν τακουνάκια και ο Αργεντινός σούπερ σταρ το τελείωσα ιδανικά, επαναφέροντας τους Καταλανούς στην κορυφή. Εκεί όπου συγκατοικούν με τη Ρεάλ, αλλά έχουν προβάδισμα στη διαφορά των γκολ.

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Βιδάλ (84' Αρτούρ), Ρακιτιτς (71' Πουτς), Φατί (79' Κάρλες Πέρεθ), Μέσι, Γκριεζμάν

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Σάντσεθ, Ντίαθ, Φουλκιέ, Ντουάρτε, Γκοναλόν, Αζίζ (55' Ερέρα), Βαδίγιο (65' Πουέρτας), Ετεκί (72' Μαρτίνεθ), Ματσίς, Φερνάντεθ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το εκπληκτικό γκολ του Λιονέλ Μέσι:



Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης