Πρόβλημα με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ

Πρόβλημα με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ και την Πέμπτη (9/1) δεν προπονήθηκε

4952507
Η κατάσταση του Χοσέ Μαουρίσιο θα αξιολογηθεί την Παρασκευή (10/1) αλλά εκ των πραγμάτων κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην πισίνα «προκειμένου να προφυλαχθεί λόγω ενοχλήσεων που έχει στον προσαγωγό από το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ».

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί που δεν προλαβαίνουν με τίποτα να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της Τούμπας, ενώ οι Μίσιτς και Ίνγκασον ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο.

Πιο αναλυτικά:

«Η προετοιμασία συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (09.01) στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση, προκειμένου οι παίκτες να είναι όσο πιο φρέσκοι γίνεται στο επερχόμενο ντέρμπι, ενώ ακολούθησε παιχνίδι κατοχής με στηρίγματα και στο φινάλε εξάσκηση στα τελειώματα.

Κλείσιμο
Οι Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με ατομικά προγράμματα. Οι Μίσιτς και Ίνγκασον έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση στο γυμναστήριο και την πισίνα, όπου βρέθηκε και ο Μαουρίσιο προκειμένου να προφυλαχθεί λόγω ενοχλήσεων που έχει στον προσαγωγό από το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα αξιολογείται καθημερινά. Τέλος ο Λέο Ζαμπά συνέχισε τις θεραπείες του.

Την Παρασκευή (10.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης