Η συμφωνία με τον Γερμανό προπονητή είναι δεδομένη, απομένει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της χρονιάς και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Άρης.
Κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο 54χρονος προπονητής δεν κατέθεσε τις σκέψεις του για τους «κίτρινους» καθώς μέσα στην εβδομάδα προβλέπεται να παρουσιαστεί επίσημα.
Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του την περίοδο 2008-09 στη Νυρεμβέργη. Πηγή:www.gazzetta.gr
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.