Παναθηναϊκός: Απολογήθηκε και τη... γλιτώνει με πρόστιμο ο Μολό
ΟΓιοάν Μολό έδωσε εξηγήσεις στον Νίκο Νταμίζα για την συμπεριφορά του την περασμένη Παρασκευή και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο... - Ο Γάλλος θα έχει νέο τετ α τατ με τον Δώνη την Τρίτη
Εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει ενώπιον του Νίκου Νταμπίζα την Δευτέρα ο Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, συζήτησε με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού για την συμπεριφορά του την περασμένη Παρασκευή κι αποφασίστηκε πως θα τιμωρηθεί με το πρόστιμο που ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός για ανάλογα παραπτώματα.
Την Τρίτη, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να τα πει και με τον Γιώργο Δώνη, καθώς έχει προγραμματιστεί συνάντηση μαζί του στην οποία θα βρίσκεται και ο Νίκος Νταμπίζας.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.