Με ανακοίνωσή της η
ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την οδύνη της για την τραγωδία, όπως αναφέρει, που σημειώθηκε στην
Θεσσαλονίκη, όταν ένας 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ
έχασε τη ζωή του μετά από μαχαιριά.
Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για τη δολοφονία του 20χρονου και εκφράζει συλλυπητήριά της και ζητά επίσης να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση.
Στην ανακοίνωσή της ζητά να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι ενώπιον της δικαιοσύνης και να αποδοθούν οι ευθύνες χωρίς να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνει ακόμη ότι η ανθρώπινη ζωή πρέπει να βρίσκεται πάνω από οτιδήποτε άλλο, υπογραμμίζοντας πως είναι η στιγμή τα λόγια να μετατραπούν σε πράξεις.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουμε την οδύνη και τον αποτροπιασμό μας για την τραγωδία που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμαριά με την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, φιλάθλου του ΠΑΟΚ.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μας στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου μας.
Ζητούμε από τις αρχές να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση, να οδηγηθούν ο δράστης ή οι δράστες στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όπως αρμόζει, χωρίς να μείνει ούτε ένα ερωτηματικό αναπάντητο.