Champions League, Σαχτάρ-Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Σταμάτησαν στα... τρία οι «πολίτες»

Champions League, Σαχτάρ-Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Σταμάτησαν στα... τρία οι «πολίτες»

«Φάντασμα» οι γηπεδούχοι, παραδόθηκαν σχεδόν αμαχητί στους Άγγλους

21637719
Η Μάντσεστερ Σίτι είχε χάσει από τη Νόριτς στην Premier League και μετά τον τραυματισμό του Στόουνς, που ακολούθησε τον σοβαρό του Λαπόρτ, ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε το... λογικό, έβαλε τον Φερναντίνιο δίπλα στον Οταμέντι και η ομάδα του συνήλθε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς έφυγε με εύκολη νίκη με 3-0 από την Ουκρανία επί της Σαχτάρ.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται, πλέον, πολύ καλά, καθώς για τρίτη συνεχόμενη σεζόν τίθενται αντιμέτωπες στο Champions League και η Σίτι συνέχισε το νικηφόρο της σερί. Οι πολίτες ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έφτασαν στο γκολ με τον Μαχρέζ στο 24’. Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως μέχρι εκεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 στο 38’ με τον Γκουντογκάν και τελείωσαν τα πάντα.

Η εικόνα δεν άλλαξε πολύ στην επανάληψη, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα, αλλά το 0-3, που διαμορφώθηκε με τον Ζεσούς στο 76’, της έφτανε και με το παραπάνω.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης:

Shakhtar Donetsk vs Manchester City 0-3 Highlights 19th September 2019 HD


Κλείσιμο
Σαχτάρ (Λουίς Κάστρο): Πιάτοβ, Ισμαΐλι, Ματβιένκο, Κριβτσόβ, Μπόλμπατ, Αλαν Πάτρικ (74’ Μάρκος Αντόνιο), Στεπανένκο, Τάισον, Σόλομον (46’ Κονοπλιάνκα), Μάρλος, Μοράες (77’ Ντεντίνιο)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ (81’ Κανσέλο), Οταμέντι, Φερναντίνιο, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε (77’ Μπερνάρντο Σίλβα), Ρόδρι (83’ Μεντί), Γκουντογκάν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεσούς

3ος Όμιλος

1. Ντινάμο Ζάγκρεμπ 3 (4-0)
2. Μάντσεστερ Σίτι 3 (3-0)
3. Σαχτάρ 0 (0-3)
4. Αταλάντα 0 (0-4)

Επόμενη αγωνιστική (01/10)

Μάντσεστερ Σίτι – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Αταλάντα – Σαχτάρ

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης