Champions League, Μπενφίκα-Λειψία 1-2: Ο Βέρνερ «σκότωσε» τους «αετούς»
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τίμο Βέρνερ η Λειψία έφυγε με νίκη 2-1 από την Πορτογαλία επί της Μπενφίκα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League
Ο Τίμο Βέρνερ ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις πριν λίγες ημέρες και ύστερα από ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας για το μέλλον του έχει αρχίσει να σκοράρει κατά βούληση. Ο Γερμανός επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Λειψία, που έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, κερδίζοντας με 2-1 την Μπενφίκα.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στον πάγκο τους τον τιμωρημένο από πέρυσι Μπρούνο Λαζ και δεν έδειξαν καλό πρόσωπο. Το παιχνίδι, πάντως, ήταν ανοιχτό και στο 69’ ο Βέρνερ έκανε το 0-1. Πέρασαν μόλις 9’ πριν ο Βέρνερ κάνει και το 0-2 για να τελειώσει τα πάντα. Στο 84’ το παιχνίδι πήρε και πάλι... φωτιά, όταν ο Σεφέροβιτς, που ήρθε από τον πάγκο στο 76’, μείωσε σε 1-2 με προβολή. Παρά τις προσπάθειές τους μέχρι το τέλος, όμως, οι γηπεδούχοι δεν έφτασαν ποτέ στην ισοφάριση, με τους Ταύρους να πιάνουν κορυφή από την πρώτη αγωνιστική στον όμιλο.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.