Άρης: Δυνατό μπάσιμο για την αγορά του Ματέο Γκαρσία!
Ο Άρης προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να κάνει ό,τι μπορεί για να αγοράσει τον Ματέο Γκαρσία από τη Λας Πάλμας, έχοντας απολαύσει τις υπηρεσίες του με δανεισμό την περασμένη σεζόν!
Ο 22χρονος εξτρέμ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους «κίτρινους», επέστρεψε στη Λας Πάλμας όπου και ανήκει, ωστόσο, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον διατηρήσει στο ρόστερ της!
Από τον Άρη δεν τοποθετούνται για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία για την αίσια έκβαση στην υπόθεση με τις κινήσεις που ακολουθούν για να πετύχουν το στόχο τους.
Στο τραπέζι, έχει πέσει πρόταση με την οποία η Λας Πάλμας διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης του Γκαρσία για το μέλλον...
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.