Σφαιρόπουλος: «Υπέροχα τα χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά στην άκρη το συναίσθημα»

Σφαιρόπουλος: «Υπέροχα τα χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά στην άκρη το συναίσθημα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προτάσσει το επαγγελματικό καθήκον εν όψει της μάχης της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό

Sfair
Αν και κρύβει πως το συναίσθημα είναι ιδιαίτερο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βάζει πάνω από όλα το επαγγελματικό καθήκον πριν την αναμέτρηση της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ.

«Είναι λογικό να υπάρχουν συναισθήματα, αλλά όταν προετοιμάζεις την ομάδα σου επικεντρώνεσαι στην επαγγελματική σου πλευρά. Θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα σου να κερδίσει. Εγώ είμαι αφοσιωμένος στη Μακάμπι, αυτή είναι η ομάδα μου. Δεν ξεχνώ τα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να αφήσω στην άκρη το συναίσθημα και αυτό θα κάνω. Ήμουν στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια και καταφέραμε πολλά πράγματα, κερδίσαμε δύο φορές σερί το πρωτάθλημα και παίξαμε σε δύο τελικούς, όμως τώρα είμαι στη Μακάμπι και είναι περήφανος και χαρούμενος γι’ αυτό», ανέφερε.

Άλλωστε η σημασία του αγώνα επιτάσσει πλήρη συγκέντρωση στο στόχο: «Είναι ένα ακόμη σημαντικό ματς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όλοι ξέρουν πόση ποιότητα έχει ο Ολυμπιακός, διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε έξυπνα και να είμαστε δυνατοί στην άμυνα. Είναι καλό που το γήπεδο θα είναι γεμάτο και περιμένουμε από τον κόσμο να μας βοηθήσει να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».

Όσο για τον Βασίλη Σπανούλη; «Επιτρέψτε μου να μην απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις από σεβασμό προς τους παίκτες. Όταν μιλάω για έναν παλιό μου παίκτη δεν είναι καλό για τους τωρινούς μου παίκτες. Σέβομαι τον Βασίλη, αλλά πριν τον αγώνα εστιάζω στο πώς θα εμφανιστούν οι δικοί μου παίκτες στον αγώνα».

Για τη μάχη των πάγκων με τον Ντέιβιντ Μπλατ είπε: «Είναι ένας θρύλος για τη Μακάμπι, αλλά και οπουδήποτε εργάστηκε. Όμως το παιχνίδι δεν είναι μεταξύ μας, αλλά ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό. Οι ομάδες είναι για πάντα, οι προπονητές κάποια στιγμή φεύγουν».

Σχετικά με την κακή εικόνα της άμυνας στα τελευταία ματς είπε: «Είναι το βασικό μας πρόβλημα τελευταία. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε αυτό εστιάζουμε. Στα τρία τελευταία ματς οι αντίπαλοι έβαλαν 100 πόντους. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε το ρυθμό μέσω καλής άμυνας και ριμπάουντ».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση του Σκότι Γουίλμπεκιν, που προέρχεται από ίωση, είπε: «Νιώθει καλύτερα, χθες προπονήθηκε μόνος του και ελπίζω η ασθένειά του να μην τον επηρεάσει».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης