Τον περιμένουν στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παϊρότζ αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Τον περιμένουν στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παϊρότζ αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να περιμένουν τον Ταϊλανδό, αλλά ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία, φαίνεται ότι αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου!

pairotz
Όπως αναφέρει δημοσίευμα ρουμανικής εφημερίδας, ο Παϊρότζ (για τον οποίο υπάρχει ακόμη ανοικτή ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τις 21 Ιανουαρίου) είναι έτοιμος να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο της Ντιναμό, καταβάλλοντας 6,6 εκατομμύρια δολάρια.

Οπως ανέφερε στην ρουμανική εφημερίδα άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στη διοίκηση της Ντιναμό: «Ο Ρέντνικ υποστηρίζει ότι έχει βρει ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν λεφτά στην Ντιναμό. Πρόκειται για τον Πίνι Ζάχαβι και τον Φάλι Ραμαντάνι. Το πρόβλημα είναι πως επειδή αυτή τη στιγμή έχουν νομικά πρόβλημα στο Βέλγιο, δεν μπορούν να αναμειχθούν άμεσα στην Ντιναμό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στο deal υπάρχει το όνομα του Παϊρότζ, ενώ γίνεται αναφορά στις διαπραγματεύσεις του Ταϊλανδού για τον Παναθηναϊκό και τονίζεται: «Το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Βέλγιο επηρέασε το πρότζεκτ για την αγορά του Παναθηναϊκού, το οποίο μπλόκαρε».

Η εφημερίδα της Ρουμανίας επικοινώνησε με τον Μιρτσέα Ρέντνικ -τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος είναι ο διαμεσολαβητής στην υπόθεση- που αρνήθηκε την ανάμειξη των Ζάχαβι και Ραμαντάνι, αλλά όχι και του Παϊρόζ: «Όχι, δεν είναι κάποιος από τους πρώτους δύο. Είναι κάποιος που πρόσφατα αγόρασε ομάδα στο Βέλγιο. Δεν έχουμε ακόμα όλα τα στοιχεία, περιμένουμε ακόμα κάποια χαρτιά. Αλλά ναι. Υπάρχουν ενεργές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της ομάδας. Ο κύριος Νεγκόιτσα θέλει να πουλήσει. Δεν μπορώ να σας πω αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο Πιεγκμπονσάντ. Ξέρετε πως είναι η υπόθεση. Μερικές φορές άλλα σας λέω κι άλλα εννοείτε. Ξέρετε πολύ καλά ότι είναι φίλος μου και υπήρξε αφεντικό μου στο παρελθόν».

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης