Ολυμπιακό και… Καμαρά θα δει η Μίλαν

Ολυμπιακό και… Καμαρά θα δει η Μίλαν

Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας θα βρεθεί στο γήπεδο της Μπέτις για να τσεκάρει από κοντά τους Πειραιώτες αλλά και τον Αφρικανό μέσο

karamar-osfp1
Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας θα βρεθεί στο γήπεδο της Μπέτις για να τσεκάρει από κοντά τους Πειραιώτες αλλά και τον Αφρικανό μέσο.
Στα επίσημα του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» αναμένεται να βρεθεί σήμερα άνθρωπος της Μίλαν.

Οι Ιταλοί θέλουν να διαπιστώσουν από κοντά τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπέτις για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε περίπου δύο ομάδες και οι «ροσονέρι» θέλουν να… σκανάρουν τον επόμενο αντίπαλό τους.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό, οι Ιταλοί έστειλαν «κατάσκοπό» τους στη Σεβίλλη – σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» - για να παρακολουθήσει από κοντά τον Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος έχει «γυαλίσει» στους Μιλανέζους, οι οποίοι τον… έχουν βάλει στο μάτι από το πρώτο παιχνίδι με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη στην αρχή της φετινής σεζόν. Τον έχουν τσεκάρει ξανά και το αποψινό παιχνίδι αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να τον τσεκάρουν εκ νέου, σε ένα σημαντικό – όπως είπαμε – παιχνίδι για τους Πειραιώτες.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης