Χριστοδουλόπουλος σε Λυσάνδρου: «Όταν σε πλήρωνα μου έλεγες άλλα»!

Χριστοδουλόπουλος σε Λυσάνδρου: «Όταν σε πλήρωνα μου έλεγες άλλα»!

Κόντρα επί προσωπικού ξέσπασε κατά την διάρκεια της εκδίκασης, ανάμεσα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον νομικό εκπρόσωπο της ΑΕΚ, αλλά και πρώην δικηγόρο του, Μηνά Λυσάνδρου!

Prosfigi1
Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο δικηγόρος του Χριστοδουλόπουλου, κ. Χατζησαββάογλου ρώτησε τον κ. Λυσάνδρου αν όταν υπέγραψε ο Χριστοδουλόπουλος στην ΑΕΚ, ήταν ο ίδιος δικηγόρος του. Ο εκπρόσωπος της Ένωσης απάντησε πως «ναι τότε ήμουν δικηγόρος του Λάζαρου» με την συνέχεια να έχει ως εξής:

Χατζησαββάογλου: «Ως δικηγόρος του Λάζαρου τι του είχατε πει τότε γι’ αυτό το έγγραφο;».

Λυσάνδρου: «Αυτό αφορά εμένα και τον τότε πελάτη μου, όχι το δικαστήριο».

Χριστοδουλόπουλος: «Όταν σε πλήρωνα και μου έλεγες άλλα και τώρα λες άλλα; Σε είχα δικηγόρο μου για να με προστατεύσεις. Και μου είχες πει ότι είναι ανίσχυρο αυτό το συμβόλαιο».

Κόντρα Λάζαρου και με Δημητριάδη
Εν τω μεταξύ έντονος διάλογος προέκυψε και μεταξύ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη.

Συγκεκριμένα ο τελευταίος που έδωσε το παρών στην εκδίκαση ως μάρτυρας της Ένωσης τόνισε: «Όταν αποκτήσαμε τον Λάζαρο ήταν ποδοσφαιρικά νεκρός. Παρακαλώντας πήρε τηλέφωνο και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Και αν έχει ηθική, να πει δημοσίως ποιον έπαιρνε τηλέφωνο».

Από την πλευρά του ο Χριστοδουλόπουλος απάντησε άμεσα τονίζοντας: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα... Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατ. μπάτζετ!».

www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης