Πόλο: Εκανε νταμπλ και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός!

Πόλο: Εκανε νταμπλ και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός!

Εν μέσω επεισοδίων, ο Ολυμπιακός νίκησε 9-6 τη Βουλιαγμένη στον τρίτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της γυναικείας υδατοσφαίρισης

polo
Ο Ολυμπιακός νίκησε 9-6 τη Βουλιαγμένη στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στον τρίτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από επεισόδια στην τρίτη περίοδο και έφτασε στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, του πέμπτου συνεχόμενου και παράλληλα στο πρώτο ιστορικό νταμπλ στη γυναικεία υδατοσφαίριση, αφού οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το πρώτο Κύπελλο στο φάιναλ φορ της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 4-2, όμως η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 4-4. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και φτάσαμε στο 6-6 της τρίτης περιόδου, οπότε και συνέβη η διακοπή.

Μετά τη διακοπή, ο Ολυμπιακός έκανε σερί 3-0 και έφτασε στην τελική επικράτηση και στον πέμπτο σερί τίτλο.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-1, 3-3, 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 1, Β. Διαμαντοπούλου 2, Λούδη, Αντωνιάδου, Κοτσιώνη, Π. Νίνου 1, Ε. Νίνου.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης