Φωτογραφίες: «Μάχες» οπαδών και ΜΑΤ στην αναμέτρηση Καλλιθέα-Αναγέννηση Καρδίτσας!
Επεισόδια στις κερκίδες του «Γρηγόρης Λαμπράκης», όπου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Καλλιθέας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 31η αγωνιστική της Football League, οι αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν με οπαδούς
Μάχες «σώμα με σώμα» μεταξύ των οπαδών και των ΜΑΤ εκτιλύχθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Καλλιθέας, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τις αστυνομικές δυνάμεις να χτυπούν με τα γκλοπ όσους βρέθηκαν στο σημείο.
Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν στην ένταση, ωστόσο ο φακός κατέγραψε τις άγριες εικόνες του Ελ Πάσο.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.