Παναθηναϊκός: Αύριο το πρωί το κρίσιμο ραντεβού Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζου για την πώληση της ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Αύριο το πρωί το κρίσιμο ραντεβού Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζου για την πώληση της ΠΑΕ

Στην τελική ευθεία οι εξελίξεις - Ο Ταϊλανδός μάνατζερ της «PAN ASIA»  φτάνει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και φέρνει βελτιωμένη πρόταση - Το ραντεβού-μυστήριο με τον Γιώργο Τσίπρα

peieie
Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα όπου και θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν το θέμα του Παναθηναϊκού.
Ο Ταϊλανδός μάνατζερ της «PAN ASIA» θα προσγειωθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lykavitos.gr στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 6 το απόγευμα προερχόμενος από το Λονδίνο και η συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο μάλλον θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί.

Πρόκειται για καθοριστική συνάντηση για το μέλλον της πράασινης ΠΑΕ, η οποία και θα κρίνει την εξαγορά της από τον ασιατικό όμιλο που ειδικεύεται στην εξυγίανση ποδοασφαιρικών ομάδων.
Φυσικά, για να προχωρήσει η αλλαγή σκυτάλης στον Παναθηναϊκό υπάρχει ακόμα… δρόμος. Καθώς εξακολουθούν να υφίστανται κάποιες εκκρεμότητες, οι οποίες θα πρέπει να δούμε κατά πόσο είναι εφικτό να ξεπεραστούν η όχι.

Στο στρατόπεδο της «PAN ASIA» επικρατεί συγκεκριμένη αισιοδοξία όμως όλα θα κριθούν από τις αποφάσες που θα πάρει τελικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η Pan Asia κρατά κλειστά τα χαρτιά της και δεν διευκρινίζει αν στην αυριανή συνάντηση θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που έχει προβάλει ο Ιωάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sportfm, o Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ πρόκειται να συναντηθεί και με τον επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Γιώργο Τσίπρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης