Ο προπονητής των πρωταθλητών ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, συγκρίνοντάς τον με τον Κέβιν Ντουράντ!
Πέντε φορές πρωταθλητής ΝΒΑ ως παίκτης, δύο φορές ως προπονητής, ο Στιβ Κερ έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, έχοντας συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα των τελευταίων δεκαετιών.
Και όταν αναφέρεται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το στόμα του στάζει... μέλι, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Greek Freak, τον οποίο συγκρίνει με τον Κέβιν Ντουράντ για όλους τους καλούς λόγους!
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.