Για το μέλλον μετατέθηκε στη Σούπερ Λιγκ η συζήτηση για τα τηλεοπτικά. Η NOVA πρότεινε μείωση του επιπέδου 10% αντί για 20% που αρχικά ήθελε, όμως η πλευρά της Σούπερ Λιγκ δείχνει ανένδοτη και δέχεται ούτε αυτό.
Ετσι το ζήτημα πήρα αναβολή και θα θα ξεκαθαρίσει σε κάποια επόμενη συζήτηση. Η διοργανώτρια αρχή, πάντως, δείχνει αποφασισμένη να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα.
Οσο για την κλήρωση του πρωταθλήματος, αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στα γραφεία της Λίγκας, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση να δαπανηθούν χρήματα για «εκδηλώσεις».
Εγκρίθηκε η χορηγία Σαββίδη
Η «Σουρωτή» και το «Μακεδονία Παλλάς» θα είναι ο νέοι χορηγοί της Super League, με τις ομάδες να ψηφίζουν υπέρ της πρότασης των εταιριών του Ιβάν Σαββίδη. Μόνο οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν αρνητικοί στη συνεδρίαση που έγινε σήμερα.
Έτσι, το ποσό που θα πάει στην Λίγκα για το έτος που μας πέρασε είναι 1.000.000 ευρώ, ενώ για το νέο έτος το ποσό που θα δοθεί ανέρχεται στα 2.250.000 ευρώ. Πάντως για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα πρέπει να πέσουν οι υπογραφές τις επόμενες 3 εβδομάδες.
Πηγή:www.gazzetta.gr