Ξανά στην επιφάνεια ο Μιγκέλ Βελόσο για Ολυμπιακό

Ξανά στην επιφάνεια ο Μιγκέλ Βελόσο για Ολυμπιακό

Την περίπτωση του Μιγκέλ Βελόσο της Ντιναμό Κιέβου, με τον οποίο έχουν συνδεθεί και στο παρελθόν οι «ερυθρόλευκοι», φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι

Ξανά στην επιφάνεια ο Μιγκέλ Βελόσο για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα σχέδια του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ένα από τα ονόματα που εμφανίζεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Μιγκέλ Βελόσο.

Ο Πορτογάλος μέσος της Ντιναμό Κιέβου είναι από τις περιπτώσεις που αρέσουν στον Μάρκο Σίλβα και βρίσκονται στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για τον άξονα, σύμφωνα με τη «Live Sport». 

Υπενθυμίζεται ότι τ’ όνομά του 30χρονου ποδοσφαιριστή είχε ακουστεί για τους Πειραιώτες προ τετραετίας, όταν και αγωνιζόταν στην Τζένοα. Ωστόσο, η περίπτωση του δεν προχώρησε και μετακινήθηκε στους Ουκρανούς και πιθανόν να έπαιξε ρόλο ότι ανέβηκε αρκετά η τιμή του μετά τις καλές εμφανίσεις που έκανε στο Euro 2012 με τους Ίβηρες. 

Με την Ντιναμό έχει κάνει συνολικά 75 συμμετοχές και έχει σκοράρει 6 φορές. Στη φετινή σεζόν μετράει 17 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (2 γκολ), 5 στο Champions League, 4 στο Κύπελλο Ουκρανίας (1 γκολ), ενώ έπαιξε και στο Σούπερ Καπ της Κροατίας. Πρόκειται αριστεροπόδαρο μέσο, με πολύ καλή τεχνική που παίζει συνήθως ως εσωτερικός μέσος, αλλά και ως αμυντικός χαφ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης