Το θέμα με τη FIBA λύθηκε και πλέον ο Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσημα έξι μεταγραφές και ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό
Τόσο στο ματς με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο, όσο και στην πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον Κολοσσό, ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε με την… εφηβική ομάδα. Πλέον όμως το πρόβλημα με τη FIBA λύθηκε και η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση έξι παικτών.
Οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Βεργίνης, Νίκο Στρναντ, Γιάροσλαβ Ιγκόρεβιτς Κορόλεφ, Μπράιν Φιτσπάτρικ και Τόνι Γουντς ανήκουν και επίσημα στον Ιστορικό και μάλιστα αναμένεται να αγωνιστικούν κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ (19/10, 15:00, ΟΤΕ SPORT 3).
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.