Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε θέλησε να πει πολλά λόγια μετά την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού - Αρκέστηκε να τονίσει πως όλη η Ελλάδα είναι περήφανη για την επιτυχία επί της Ατλέτικο
Στον Ολυμπιακό πανηγυρίζουν όλοι τη μεγάλη νίκη σε βάρος της πρωταθλήτριας Ισπανίας, όμως το αφεντικό του συλλόγου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε θέλησε να πει πολλά λόγια! Λακωνικός στην δήλωση του μετά την λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος των Πειραιωτών αρκέστηκε να τονίσει: «Σήμερα τα λόγια είναι περιττά. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη»!
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.