H selfie του Κόμπι Μπράιαντ στην Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο!
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο αστέρας του ΝΒΑ στο instagram
Δεν είναι μόνο οι αιγαιοπελαγίτικες ομορφιές που θαύμασε ο «αστέρας» του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, που βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές μαζί με την οικογένειά του, αλλά και τα ιστορικά μνημεία της ελληνικής πρωτεύουσας.
Τον είδαμε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, στο νησί των ανέμων τη Μύκονο, αλλά και να επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ, όπως το jet ski. Στο πλαίσιο της μίνι κρουαζιέρας που έκανε στα ελληνικά νησιά με τη σύζυγό του και τα παιδιά του, βρέθηκε και στις Σπέτσες «γνωρίζοντας» και τις ομορφιές του Αργοσαρωνικού.
Ο αρχηγός των Lakers, ωστόσο, επισκέφθηκε και την Αθήνα και δύο διαχρονικά πολιτιστικά και τουριστικά σύμβολα, την Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ο Αμερικανός σούπερ σταρ του μπάσκετ ανέβασε στο instagram σχετική φωτογραφία από την επίσκεψή του στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.