Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός χτύπησε κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν
Πλήγμα στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου.
Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός χτύπησε κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, ο Μίτσελ είχε πραγματοποιήσει ήδη και τις τρεις αλλαγές.
Το πρόβλημα τραυματισμού του Μήτρογλου φαίνεται πως είναι στο δεξί του γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις του «ερυθρόλευκου» ιατρικού επιτελείου αναφέρουν πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου 20 μέρες.
Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα του «Μητρογκόλ» θα επαναξεταστεί και αύριο με την επιστροφή της ομάδας από το Παρίσι.
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.