Άρχισαν οι καταθέσεις για τα «στημένα»

Άρχισαν οι καταθέσεις για τα «στημένα»

«Υπήρξε έντονος στοιχηματισμός και τα συμπεράσματά μας συμπίπτουν με αυτά της UEFA», είπε ο διευθυντής στοιχήματος του ΟΠΑΠ - Γιατί η εισαγγελέας επέκρινε τον ΟΠΑΠ ότι δεν βοηθάει

Άρχισαν οι καταθέσεις για τα «στημένα»
Με την εξέταση των μαρτύρων συνεχίστηκε σήμερα στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων η δίκη για τους στημένους αγώνες. Πρώτος κλήθηκε να καταθέσει ο διευθυντής στοιχήματος του ΟΠΑΠ, Γιώργος Ηλιόπουλος, με τον ίδιο να δηλώνει άγνοια σε πολλά από τα ερωτήματα που δέχθηκε.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της εισαγγελέως η οποία ανέφερε: "Ο ΟΠΑΠ δεν βοηθάει καθόλου, αν χρειαστεί θα φέρουμε και αρμόδιο από την UEFA".

Αυτές οι ατάκες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των δικηγόρων των κατηγορουμένων.

«Υπήρξε έντονος στοιχηματισμός»


Από τον κ.Ηλιόπουλο ζητήθηκε να πει την άποψή του για όλα τα παιχνίδια που η UEFA έχει συμπεριλάβει στους φακέλους της, από αυτά που έχει χαρακτηρίσει ύποπτα, ως και άκρως διεφθαρμένα.
Κλείσιμο

Ο κ. Ηλιόπουλος επισήμανε ότι ο ΟΠΑΠ για τα περισσότερα από αυτά δεν προσέφερε στοιχηματισμό και έκανε μνεία σε τρία παιχνίδια:

Αγροτικός Αστέρας - Ηλιούπολη 0-3, το Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας 1-3 και το Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2:

Για αυτά ανέφερε: "Υπήρξε έντονος στοιχηματισμός και τα συμπεράσματά μας συμπίπτουν με αυτά της UEFA".

Δικηγόρος Ριαβόγλου


Ο δικηγόρος του Ριαβόγλου υποστήριξε πως ο πελάτης του από τα 15.000 που έχει κερδίσει από τον ΟΠΑΠ τα 13.500 τα έχει κερδίσει παίζοντας ΛΟΤΟ, ΚΙΝΟ, και Τζόκερ. Επισήμανε ότι στον Αγροτικό Αστέρα δεν ήταν μέτοχος αλλά διορισμένος πρόεδρος.

«Δεν έχω κανένα στοιχείο ότι ο Ψωμιάδης…»

«Δεν έχω κανένα στοιχείο ότι ο Ψωμιάδης δωροδόκησε τον Ριαβόγλου... Δεν έχω κανένα στοιχείο ότι ο Ψωμιάδης δωροδόκησε τον Θωμά Μητρόπουλο στο Καβάλα - Ηλυσιακός 2-0. Αν είχε συμβεί, ίσως να είχαμε πληροφορίες... Δεν γνωρίζω αν ο Ψωμιάδης δωροδόκησε τον Διονύση Κωτούλα». Αυτές είναι οι δηλωσεις του κ.Ηλιόπουλου σε ερωτήσεις που δέχθηκε…
Οι απαντήσεις αυτές του κ.Ηλιόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση της προέδρου:

"Μας απαντάτε με διαφορετικό τρόπο. Τόση ώρα μας λέτε ότι δεν μπορείτε να ξέρετε τίποτα και τώρα μας λέτε πως αν ο Ψωμιάδης είχε δωροδοκήσει τον Μητρόπουλο, πιθανόν να είχατε κάποιες πληροφορίες", τόνισε και για να λάβει την απάντηση από τον κ.Ηλιόπουλο:

«Δεν έχω στοιχεία αν ο Μάκης Ψωμιάδης έπαιζε στοίχημα".

Διαβάστε περισσότερα από το www.sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης