Πλήρης διαβεβαιώσεις ότι το θέμα που προέκυψε με τον Έργκους Κάτσε θα αντιμετωπιστεί όπως πρέπει από έναν οργανωμένο σύλλογο έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκου.
Μιλώντας στη media day της ομάδας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας ξεκαθάρισε πως «ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα που προσφέρει αθλητικό θέαμα». Κι αφού τόνισε ότι «ξέρουμε πολύ καλά τις ρίζες του, αλλά δείχνουμε εμπράκτως και το κοινωνικό μας έργο», σημείωσε:
«Τα δικά μας αντανακλαστικά και οι άμυνες είναι αρκετά ισχυρές προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τέτοια ζητήματα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αποτελέσει μοχλό πολιτικών συζητήσεων που προσβάλλουν το σύλλογο και μάλιστα από στελέχη του.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.